4. listopadu 2015 • 09:08

Dvě tyče i břevno. Real s PSG se štěstím vyhrál a slyšel pískot

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hrozný výkon. Nezasloužené a šťastné vítězství. To musí po duelu s PSG slýchat fotbalisté Realu Madrid. „Bílý balet“ totiž předvedl v utkání Ligy mistrů svůj možná nejhorší výkon sezony a hráči francouzského týmu musí ještě teď nechápavě kroutit hlavou, jak tento zápas mohli prohrát. Vítězný Real si ale i přes postup vyslechl pískot.



Real byl v duelu s PSG mírným favoritem. To ale od prvních minut v žádném případě nepotvrzoval. Francouzský mistr držel míč, výborně kombinoval a dostával se do nebezpečných pozic. Domácí? Dvě přesné přihrávky v řadě byly problém.

Do hry se hlavně vinou špatné práce záložní řady vůbec nedostával ani kanonýr Cristiano Ronaldo a frustraci na sobě dával hodně znát. Real, který je zvyklý soupeře přehrávat, měl jen 41% držení míče.

Madridský klub byl místo očekávaného tlaku rád, že držel zuby nehty čisté konto. Hned třikrát ho během zápasu zachránila branková konstrukce. A přestože ho z nevinně vyhlížející akce poslal do vedení náhradník Nacho, fanoušci na své hvězdy několikrát pískali.

VIDEO | Šťastný Nachův gól proti PSG

Real nakonec čisté konto udržel a vyhrál tak 1:0. Tím si zajistil postup. Bídný výkon ale nebyl náročným příznivcům ani náhodou po chuti, na hráče se tak po závěrečném hvizdu snesl další pískot. Tohle skutečně nebyl Real, jaký fanoušci znají a chtějí.

„Byli jsme desekrát lepší než Real,“ řekl po utkání záložník PSG Ángel di María, který v madridském klubu několik let působil a vyhrál s ním mimo jiné právě Ligu mistrů.

Trenér Realu Madrid Rafael Benítez to ale viděl jinak. „Pískot fanoušků? Postoupili jsme ze skupiny, nedostali ani jeden gól a jsme stále ve třech soutěžích. Myslím, že by to se mnou každý trenér vyměnil,“ tvrdil.

Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud