3. srpna 2017 • 09:20

Frustrace! Krmenčík neunesl kolaps, na červenou kvůli loktu ani nečekal

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl to znovu on, kdo rozjásal vyprodanou plzeňskou arénu. Michael Krmenčík vstřelil proti FCSB vyrovnávací branku na 1:1, v tu chvíli Viktoria postupovala do play off o Ligu mistrů. Pak ale v druhé půli přihlížel rumunské smršti v odvetě 3. předkola, když do západočeské sítě napadaly tři rychlé branky, které znamenaly prohru 1:4. A v součtu s předchozí remízou 2:2 i vyřazení. Plzeňský forvard navíc zápas nedohrál, v 89. minutě udeřil obránce loktem a dostal červenou kartu.



Plzeň po krásně provedeném přímém kopu prohrávala 0:1, ale hnaná vlastními fanoušky zbraně nesložila. Prudký centr Řezníka se odrazil od domácího kanonýra a ten v 64. minutě rozvlnil síť.

Krmenčík byl v tu chvíli za takřka nesmrtelného hrdinu. V aktuální sezoně se trefil zatím v každém ostrém zápase Viktorie. Navíc ukázal, že v klíčových duelech je mimořádně produktivní – Viktorii zajistil postup do play off Ligy mistrů v minulé sezoně v Karabachu, gól dal před týdnem v Bukurešti a také v domácí odvetě.

Liga mistrů: Plzeň - FCSB 1:4. V odvetě přišel kolaps ve druhé půli
Video se připravuje ...

Jenže Plzeň závěr zápasu absolutně nezvládla, v rozmezí 71. až 79. minuty třikrát inkasovala a podepsala si ortel vyřazení z boje o Ligu mistrů.

Na domácích fotbalistech pak byla znát frustrace, přispěl k tomu i přísný španělský sudí, který hráčům v modročerveném nasázel celkem osm žlutých karet. Mezi napomínanými byl i Krmenčík. Důrazný forvard podstupoval řadu soubojů na hranici pravidel, po jednom z nich mu to hlavní arbitr sečetl a ukázal žlutou.

V závěru, kdy už Plzeň dohrávala ztracený zápas, předvedl Krmenčík nejhorší moment. V 89. minutě se ohnal loktem po rumunském obránci, který ho zezadu držel, a nebylo co řešit. Když 24letý bijec viděl, že sudí sahá do kapsičky pro kartu, na nic nečekal, otočil se a bez řečí si to namířil rovnou do šaten.

„Michal patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Bojoval, nechal tam všechno, dostával se do šancí, dal gól,“ chválil ho nejprve trenér Vrba. Jenže u Krmenčíkovo výkonu zůstává kvůli zbytečnému vyloučení nepříjemná kaňka. „To co udělal v závěru, do fotbalu to nepatří. Je to pro něj obrovská zkušenost a doufám, že se z toho poučí,“ dodal Vrba.

Kolaps, nechápu to, zlobil se Vrba po nezvládnuté odvetě s FCSB
Video se připravuje ...

Chybami v obraně jsme si prohráli zápas, komentoval Hejda po nezvládnuté odvetě.
Video se připravuje ...

Útočník Plzně Michael Krmenčík udeřil loktem soupeře a byl vyloučen
Útočník Plzně Michael Krmenčík udeřil loktem soupeře a byl vyloučen

Plzeň nezvládla odvetu s FCSB. Nemůžeme si nechat dát tak laciné góly, litoval Hrošovský
Video se připravuje ...

Přímé přenosy a sestřihy z HET ligy sledujte v HD kvalitě pouze na webu iSport.cz Přímé přenosy a sestřihy z HET ligy sledujte v HD kvalitě pouze na webu iSport.czFoto iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud