22. března 2018 • 20:13

Lekce od šampionek! Slávistky prohrály v Lize mistryň s Wolfsburgem 0:5

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistky Slavie v úvodním čtvrtfinále Ligy mistryň prohrály na hřišti dvojnásobného vítěze soutěže Wolfsburgu 0:5. Odveta se bude hrát ve středu v Edenu a svěřenkyně trenéra Pavla Medynského by musely vyhrát o šest branek, aby mohly myslet na postup mezi čtyři nejlepší celky soutěže.



O osudu utkání se začalo rozhodovat záhy. Ve 12. minutě obrana Slavie neuhlídala jednu z nejlepších hráček světa Harderovou a dánská útočnice otevřela skóre. Navíc neuběhla ani minuta a Hansenová zvýšila.

Domácí tým pak mohl hrát v klidu a celkem vyslal 26 střel, z toho šlo 14 na branku gólmanky Votíkové. Ta pak ještě třikrát kapitulovala, jednou opět z kopačky Harderové.

Slávistky se proti jednomu z favoritů na celkové vítězství snažily, ale za celý zápas vyslaly na branku jedinou střelu a nedosáhly ani na snížení.

Úvodní utkání čtvrtfinále fotbalové Ligy mistryň:

Wolfsburg - Slavia Praha 5:0 (3:0)

Branky: 12. a 58. Harderová, 13. Hansenová, 40. Gunnarsdóttirová, 85. Pajorová. Rozhodčí: Guilleminová (Fr.).

Sestava Slavie: Votíková - Chlastáková (80. Dědinová), Bartovičová, Pincová, Bartoňová - Divišová, Svitková, Krejčíříková (67. Pěničková), Jessenová - Szewieczková - Kožárová (83. Necidová). Trenér: Medynský.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud