25. října 2018 • 14:14

Inter oslnil! Záložník lehnul za zeď, nachytal Suáreze a pobavil Messiho

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas, ve kterém fotbalisté Barcelony porazili Inter Milán 2:0. Kromě této základní informace přinesl šlágr skupiny B v Lize mistrů také jeden zajímavý moment, který může změnit způsob bránění přímých kopů. Na svědomí ho má chorvatský záložník v barvách poražených Marcelo Brozovič.



V 66. minutě se Barcelona pokoušela navýšit svůj náskok, když dostala příležitost standardní situace. Její exekutor Luis Suárez kalkuloval s obvyklým chováním hráčů ve zdi. Viděli jsme to už všichni nespočetkrát - bránící fotbalisté nadskočí, aby zmenšili prostor pro míč, který by je měl přeletět.

Suárez to věděl a chtěl zkusit zeď podstřelit. Vynalézavé řešení. Jenže přišla ještě chytřejší reakce. Marcelo Brozovič evidentně záměr domácí hvězdy předvídal, před rozehráním zdánlivě nezúčasněně postával hned vedle zdi a ve chvíli, kdy Suárez vypálil, rychle si lehnul na trávník.

 

A skutečně - Suárezova střelu takto člen týmu letošních vicemistrů světa zblokoval a Inter Milán v tu chvíli tak stále ztrácel jen jeden gól a držel naději na lepší výsledek. "Brozovič na ten moment čekal. Neskutečné," hodnotili pozorní fanoušci na sociálních sítích.

Odměnou pro Brozoviče může být také reakce Lionela Messiho . Klíčový muž domácích sledoval zápas kvůli zranění jen z tribuny a kousek chorvatského hráče ho evidentně pobavil. Kdo ví, třeba nový prvek ve hře budou nyní zkoušet také v Barceloně. A nejen v ní.

SESTŘIH LM: Barcelona - Inter 2:0. Domácí i bez Messiho slaví třetí výhru
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 32. Rafinha, 83. Alba

Hosté:

Sestavy

Domácí: ter Stegen – Roberto, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets (C), Arthur (77. Arturo Vidal) – Rafinha (71. Semedo), L. Suárez, Coutinho (88. Munir).

Hosté: Handanovič – D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Asamoah – Vecino, Brozović – Candreva (46. Politano), Valero (63. Lautaro Martínez), Perišić (76. Baldé) – Icardi (C).

Náhradníci

Domácí: Cillessen, Dembèlé, Munir, Malcom, Semedo, Vidal, Brandáriz

Hosté: Baldé, de Vrij, Padelli, Martínez, Politano, Ranocchia, Vrsaljko

Karty

Domácí: L. Suárez

Hosté: Brozović, Škriniar, Lautaro Martínez

Rozhodčí

Haţegan – Șovre, Gheorghe (všichni Rumunsko)

Stadion

Camp Nou (Barcelona)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud