22. října 2019 • 19:01

Messi a spol. jsou v Praze! Barcelona si v Česku nechala polepit autobus

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vzácný náklad dorazil do Prahy! Fotbalisté Barcelony dosedli v úterý před 18:30 na Letišti Václava Havla, v Praze odehrají středeční zápas skupiny Ligy mistrů na Slavii. Přicestovali bez zraněných Sergiho Roberta a Samuela Umtitiho. Ve dvacetičlenném výběru trenéra Ernesta Valverdeho nechybí žádná z hlavních hvězd v čele s útočníkem Lionelem Messim. Mužstvo odvezl z letiště speciální autobus polepený v klubových barvách, který si klub objednal v Česku.



Barcelona vyrazila do Čech odpoledne, obvyklý předzápasový trénink v Praze na stadionu v Edenu vynechala. Miliardová výprava dosedla na přistávací plochu před půl sedmou večer, hned po příletu se katalánský gigant vydal do luxusního hotelu Four Seasons, kde je ubytován.

Utkání Slavia - Barcelona na O2 TV Sport
Speciální předzápasový program startuje ve 20:05 (studio k dřívějším zápasům začíná už v 18:30), moderátor Petr Svěcený přivítá jako hosty Martina Vaniaka nebo Davida Kalivodu. Přímo na stadionu v Edenu pak Michal Hrdlička bude rozebírat aktuální dění třeba s Pavlem Kukou, dorazí i herec Jakub Prachař nebo nejznámější český MMA bojovník Karlos „Terminátor“ Vémola. Z hrací plochy se bude hlásit reportér David Sobišek, utkání komentuje zkušená dvojice Milan Štěrba a Jan Homolka. Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou všechna utkání z Ligy mistrů v přímých přenosech. Více ZDE>>>

Před hotelem v centru Prahy na Messiho, Suáreze, Griezmanna a další hvězdy čekalo zhruba 150 zvědavých fanoušků. Hvězdy katalánského velkoklubu ale okamžitě zmizely do hotelových pokojů, trenér Valverde a obránce Clément Lenglet odjeli na tiskovou konferenci do Edenu. 

Pětinásobný vítěz Ligy mistrů se představí v Praze po osmi letech. V roce 2011 si Barcelona zahrála v základní skupině proti Plzni, kterou nejprve porazila doma 2:0 a pak v Edenu po hattricku hlavní opory Lionela Messiho 4:0. Západočeši tehdy kvůli rekonstrukci stadionu nemohli hrát ve Štruncových sadech.

„Barcelona žádné speciální požadavky oproti těm běžným, jako je ovoce nebo led do kabiny, nemá. Opravdu nic speciálního jsme pro ně nepřipravovali kromě toho, že chceme, aby organizačně vše proběhlo na jedničku, což je ale standard,“ řekl ČTK tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Zápas provází obrovský zájem médií, vysílat se bude do všech koutů světa. Podle Býčka je akreditováno přes 140 novinářů a 50 fotografů, což je při slávistickém domácím utkání rekord. „Za Barcelonu dorazí do Edenu 17 členů mediálního týmu, což je zdaleka nejvíce, s čímž jsme se v poslední době setkali,“ uvedl slávistický mluvčí.

Středeční zápas třetího kola skupiny Ligy mistrů má v Edenu výkop v 21:00, sledovat ho můžete na iSport.cz ONLINE. Stadion je vyprodaný, dorazit by měla i necelá tisícovka fanoušků Barcelony. Katalánský klub si zajišťuje kontroly vstupu příznivců do svého sektoru.

Češi, kteří fandí Barceloně. Jaké mají výhody? Čtěte ZDE>>>

Letadlo s fotbalisty Barcelony přistálo v Praze
Letadlo s fotbalisty Barcelony přistálo v Praze

Messiho a spol. vozí v Praze český autobus
Zatímco většina klubů na svůj „pojízdný domov“ nedá dopustit, katalánský velkoklub udělal výjimku. Po Praze bude Messiho a spol. vozit autobus české firmy. Barcelona si jej podle informací O2 TV Sport pronajala a polepila ho vlastními symboly. Zatímco přes léto vozí turisty do Chorvatska, nyní ho čeká posádka miliardové hodnoty.

Odvážný Trpišovský: Chceme se Barceloně minimálně vyrovnat v držení míče
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Barcelona - Inter 2:1. Katalánci museli otáčet, dvakrát pálil Suárez
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Dortmund - Barcelona 0:0. Střet gigantů bez gólů, Reus nedal penaltu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud