29. září 2020 • 06:29

Experti jsou před klíčovou bitvou Slavie o Ligu mistrů spíše optimističtí

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Udělá fotbalová Slavia ve středu večer poslední krok do základní skupiny milionářské Ligy mistrů. Do odvety v Dánsku proti Midtjyllandu jde po domácí remíze 0:0. Čeká se docela vyrovnaní utkání. „Midtjylland v Edenu ukázal, že umí hrát aktivní a bojovný fotbal. Kurz 1,53:1 na postup Slavie dává ale podle bookmakerů větší šance Pražanům. Sázkaři to ale vidí jinak. Na postup dánského týmu si vsadilo o dvacet procent tipérů více,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Fanoušci Slavie věří, že sešívaní zúročí své zkušenosti a promění je po roce opět v postup do skupiny Ligy mistrů. Gólová smršť ale k vidění nebude. „Brankový ohňostroj ve druhém utkání neuvidíme, dá se čekat minimálně opatrná první půlka,“ tlumočí názor bookies Světlíková. „Všechno ale může změnit rychlý gól, pak by partie byla otevřená a klidně by mohly branky padat,“ dodává.

Co se týče samotného zápasu, Slavia má nepatrně vyšší kurz na výhru (2,80:1) než dánský celek (2,78:1). Remízu lze sázet v kurzu 3,05:1. „Sázkaři utkání nevidí z pohledu Slavie zrovna optimisticky, sedmačtyřicet procent z nich si vsadilo na výhru Midtjyllandu, devatenáct procent má pak na tiketu remízu a sotva třetina tipuje výhru sešívaných,“ naznačuje Světlíková, že čeká tým trenéra Jindřicha Trpišovského pořádná fuška a kdyby se vše odvíjelo podle tipérů, neměla by mít šťastný konec.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud