28. května 2021 • 13:51

Finále Ligy mistrů: Favoritem je Manchester City, podle expertů moc gólů nepadne

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Finále Ligy mistrů je tady. V sobotu večer bude útočit v anglickém derby s Chelsea na vysněnou trofej Manchester City. Ten patří z pohledu ofenzivy i defenzivní hry mezi nejúspěšnější evropské kluby a již před sezonou se zařadil mezi favority na vítězství v Champions League. „Citizens mají důvěru u sázkařů i bookmakerů. Chance vypsala na jejich vítězství kurz, který se dnes pohybuje na hodnotě 1,93 a na tiketu má jedničku 81 % lidí,“ říká mluvčí Chance, Markéta Světlíková.



Manchester City má mimořádně kvalitní a široký kádr, což dokazuje i fakt, že se v letošním ročníku soutěže prosadilo již deset různých hráčů. Pravděpodobnost, že pohár získá Guardiolův tým je tedy poměrně vysoká. 

Fotbalisté Chelsea se dostali do závěrečné části soutěže přes Atlético Madrid a Porto, jejich cesta nebyla snadná. Deset procent sázkařů si navzdory vyššímu kurzu 4,65 myslí, že londýnský tým svou bojovností City nakonec udolá. „Na remízu u Chance sází 9 % tipérů s kurzem 3,43. Většina sázkařů očekává opatrný zápas. Do sázek na větší počet branek se nepouští, ale odhaduje alespoň dva góly,“ doplňuje mluvčí. 

Na dva góly Manchesteru má Chance kurz 2,19, na 1 a více gólů od každého z týmů se sází v kurzu 2,06. Jako nejpravděpodobnější střelce v utkání vidí bookmakeři manchesterské útočníky Sergia Agüera a Gabriela Jesuse.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud