20. července 2022 • 12:07

Plzeň vstup do Evropy zvládne, odveze si dobrý výsledek, věří experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbal je zase tady, letní soutěžní pauza je u konce. Mistrovská Plzeň vstupuje ve středu do pohárové Evropy, když ji čeká úvodní zápas kvalifikace Ligy mistrů. Západočeši se představí na půdě finského šampiona HJK Helsinky. Tým trenéra Michala Bílka je favoritem, většina tipérů Viktorii věří, že si z Finska přiveze výhru (1,96:1). Větší šance dávají Západočechům také experti Chance.



Plzeň si odveze ze severské destinace dobrý výsledek do odvety, kdy bude mít za týden výhodu domácího prostředí. „Sázkoví experti tipují, že úřadující mistři české nejvyšší soutěže budou hrát opatrně a na jistotu,“ naznačuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance, že se v Helsinkách nestrhne přestřelka.

Když už ale někdo vstřelí branku, budou to Západočeši, kteří si podle expertů Chance odvezou i vítězství. Týmu z Helsinek tipéři moc nevěří. „Na výhru Seveřanů s kurzem 4,24:1 Chance přijala jen 6 % vkladů, o trochu pravděpodobnější se zdá sázkařům sremíza v kurzu 3,41:1, na kterou evidujeme 11 % náběrů,“ říká mluvčí Chance, Markéta Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud