Jonáš Bartoš
Premium
16. srpna 2022 • 15:20

Čech o posledním zápase kariéry v Baku, Plzni či Bílkovi: Staněk jako klíč

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Toužil se loučit s trofejí, odcházet ze hřiště jako šampion. Stylem, jakým to Petr Čech během bohaté kariéry mnohokrát dokázal. Jenže v Baku ve finále Evropské ligy s Arsenalem před třemi lety vybouchl a Chelsea slavila trofej. Plzeň ve městě, kde legendární gólman dal sbohem kariéře, nyní začíná pokus o čtvrtou účast ve skupině Ligy mistrů proti Karabachu. Jakou má klub, který Čecha pro velký fotbal vychoval, v play off šanci? Jeden z nejlepších hráčů české historie odpovídal exkluzivně pro web iSport.cz prostřednictvím agentury Sport Invest, která ho zastupuje.



Jak vzpomínáte na poslední zápas kariéry, který jste v Baku odchytal za Arsenal proti Chelsea a prohráli jste vysoko 1:4?
„Podle výsledku to dopadlo špatně. Nedá se na to vzpomínat jinak než se zklamáním, které tam vždycky bude. Kdykoliv si na to vzpomenu. Šel jsem do zápasu s cílem vyhrát a získat Evropskou ligu, to se bohužel nepovedlo.“

Na co se má Plzeň v Baku připravit?
„Stadion je krásný, moderní. Ale

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud