30. října 2010 • 20:24

Huňa zazdil výhru. Gólovka to nebyla, tvrdí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán příbramských fotbalistů Daniel Huňa nezažívá dobrý podzim. Za úvodních čtrnáct kol ligové sezony vstřelil pouze jednu branku a své trápení dokumentoval i v dnešním duelu se Slavií, ve kterém šest minut před koncem minul z malého vápna zcela prázdnou branku. Zatímco příbramský kouč Roman Nádvorník po remíze 1:1 nevěřícně kroutil nad zahozenou tutovkou hlavou, Huňa před novináři tvrdil, že o velkou šanci nešlo.



"Věděl jsem, že by to tam na mě mohlo z přední tyče projít. Snažil jsem se tam běžet, ale už jsem to měl prostě daleko, na úrovni lajny a zadní tyčky a už jsme to tam nedokázal trefit. Nemyslím si, že to byla nějaká vyložená šance," komentoval po zápase Huňa situaci, která si podle příbramského kouče i opakovaného záběru doslova říkala o gól.

Kapitán Středočechů však mířil vedle a opět potvrdil, že se mu na podzim hrubě nedaří. "Štve mě to, že ty góly nedávám. Proti Slavii to ale bylo těžké. První půli jsem hrál na hrotu spíš sám, druhou půli pak spíš pod útočníkem. Snažil jsem se jezdit, urvat na tom hřišti co nejvíc," řekl Huňa, který věří, že své trápení do konce roku ještě prolomí.

Zatímco Příbramští svého střelce zatím marně hledají, slávisté ho možná našli. Teprve devatenáctiletý Jakub Hora dal podruhé za sebou gól a je momentálně nejproduktivnějším útočníkem Pražanů. Svůj dnešní zásah připisoval hlavně přihrávajícímu Karolu Kiselovi.

"Určitě se necítím jako nějaký kanonýr. Dostal jsem od Karola dobrý balon a pěkně jsem to trefil na zadní tyč. Jsem za to rád, ale škoda, že jsme nevyhráli," prohlásil Hora.

Mrzelo ho, že slávisté nenavázali na předešlou vysokou výhru 4:0 nad Českými Budějovicemi a stále zůstávají blízko sestupovým pozicím.

"Chtěli jsme potvrdit poslední výhru a zvítězit. Bohužel jsme dostali brzo po naší chybě gól a Příbram potom hlavně bránila. Zatáhla se na vlastní polovinu, hrála tvrdě a bylo to těžké," dodal Hora.

Příbramský Macek v souboji se slávistickým Milanem Černým.
Příbramský Macek v souboji se slávistickým Milanem Černým.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud