9. srpna 2011 • 19:50

Zmizel Čontofalský? Čeká na transferkartu, ujišťuje mluvčí Slavie

Autor: jon, iSport.cz, ar
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má být novou jedničkou, nástupcem Martina Vaniaka. Jenže Kamil Čontofalský zatím za Slavii kvůli chybějící transferkartě neodchytal jediný mistrák. Na internetových stránkách klubu dokonce zmizel z oficiální soupisky prvního týmu, což vystrašilo fanoušky. "Vrací se do Larissy," šíří se internetovými diskuzemi. Tuto teorii popírá mluvčí klubu Ondřej Zlámal.



Kam zmizel Čontofalský? Co je s ním? Tyhle otázky si na diskuzním fóru webu slavia.cz pokládali znepokojení příznivci klubu. Vyvolal to fakt, že Slavia slovenského gólmana dnes stáhla ze soupisky.

"Čontofalský se vrátil do Řecka, už začíná trénovat Vaňous," zní hlasy slávistických fanoušků. Podle slov klubového mluvčího Ondřeje Zlámala však můžou zůstat v klidu, zkušený gólman by se měl brzy zapojit do ostrých zápasů.  

"Kamil dneska (v úterý) normálně trénoval s týmem. Podle jeho slov by měl v pátek dostat transferkartu," ujišťuje Zlámal. Přestup Čontofalského z Larissy by tedy měl být velice brzy dotažen.

Slavia ostříleného brankáře, který v minulosti chytal za Bohemians nebo ruský Zenit Petrohrad , nutně potřebuje. V úvodních dvou ligových kolech pokaždé inkasovala, s Bohemkou i Libercem prohrála a zůstává bez bodu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud