26. listopadu 2011 • 12:32

Hašek ve Spartě asi zůstane. Pokud neudělá průšvih s Jabloncem

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

V jednáních o novém složení realizačního Sparty došlo k významnému posunu. Je totiž docela dobře možné, že na postu trenéra i nadále setrvá Martin Hašek. Ten se přitom původně měl po skončení podzimní části ligy poroučet společně s generálním sportovním manažerem Jozefem Chovancem.



„Pokud Sparta neudělá průšvih v posledním zápase v Jablonci, je pravděpodobné, že Hašek zůstane,“ tvrdí dobře informovaný zdroj.

I nadále platí, že Chovancovo místo by měl zaujmout Jaroslav Hřebík, o nutnosti změny na postu trenéra však už vedení Sparty tak přesvědčeno není.

Tato změna názoru má několik příčin. S Haškem zůstane zachována kontinuita, jde navíc o nejjednodušší řešení. Vyhlédnutí kandidáti Zdeněk Psotka a Jaroslav Šilhavý jsou totiž pod smlouvou v Olomouci, respektive Liberci, a Sparta si tak ušetří složitá vyjednávání i případné odstupné. Proti Psotkovi navíc mluví i fakt, že Sigma je momentálně poslední.

„A brát trenéra z posledního týmu do prvního není asi ideální,“ dodává zdroj.

Důležitým argumentem je konečně i postoj fanoušků, kteří souhlasí s odchodem Chovance, ale za Haška se v internetovém hlasování na portálu isport.cz postavili.

Střelce Sparty Kweukeho brání Vorel
Střelce Sparty Kweukeho brání Vorel

Vstoupit do diskuse
4

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud