16. prosince 2011 • 09:55

Jiráček si už vybírá bydlení, Wolfsburgu se upíše asi v pondělí

Autor: spo, neu
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že transferu Petra Jiráčka do Wolfsburgu nic nezabrání dokazuje také fakt, že si již v Německu vybírá byt. Tam se přestěhuje ihned poté, co zástupci klubů stvrdí přestup svými podpisy. K tomu dojde zkraje příštího týdne, informoval iSport.cz a deník Sport důvěryhodný zdroj.



Hned na začátku příštího týdne se sejdou zástupci obou klubů a transferu plzeňského záložníka Petra Jiráčka oficiálně požehnají.

Český reprezentant vzápětí podepíše kontrakt na 4,5 roku, na kterém se domluvil ve středu, kdy zároveň úspěšně prošel zdravotní prohlídkou.

Opora reprezentačního týmu si pobyt v Německu protáhla až do čtvrtka. podle německého zdroje deníku Sport si vybíral vhodné bydlení.

Plzeň za Jiráčka vyinkasuje okamžitě 89 milionů korun. V případě naplnění všech dalších bonusů obsažené ve smlouvě o přestupu by obdržela dalších 36 milionů. V celkovém součtu se tak částka může vyšplhat na 125 milionů korun.

Petr Jiráček v utkání s AC Milán střídal už ve 28. minutě kvůli těžkému výronu v kotníku
Petr Jiráček v utkání s AC Milán střídal už ve 28. minutě kvůli těžkému výronu v kotníku

Vstoupit do diskuse
6

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud