1. března 2012 • 13:58

Lístky na Plzeň rychle mizí. Sparta věří, že bude vyprodáno

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový stadion na Letné může v sobotu večer bouřit za podpory vyprodaného hlediště. Utkání současného lídra Sparty s mistrovskou Plzní láká diváky do ochozů. „Už nyní mizí lístky z pokladen poměrně rychle,“ hlásí tiskový mluvčí pražského celku Ondřej Kasík.



Sparta na sociálních sítích vyzývá fanoušky, aby nenechávali nákup vstupenek na poslední chvíli. Je totiž dost možné, že sobotní zápas s Viktorií Plzeň bude vyprodaný do posledního místečka.

„Lidé mají o lístky zájem. Podle odhadů lidí, kteří mají na starosti ticketing, bude návštěva na sobotním zápase 15 tisíc fanoušků a více. Ve skrytu duše ale věříme, že i s ohledem na rychlý prodej lístků bude nakonec vyprodáno,“ uvedl mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

V sobotním zápase, který slibuje atraktivní hru a hlučnou atmosféru, půjde oběma klubům o hodně. Plzeň nesmí prohrát, jinak se její šance na titul vzdálí a Sparta odskočí na rozdíl dvanácti bodů.

Letenští by se v případě bodové ztráty museli zase ohlížet na páteční utkání Liberce v Teplicích. Slovan jim silně dýchá na záda, ztrácí jen tři body.

Vstoupit do diskuse
9

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud