4. dubna 2012 • 11:05

Hřebík dal hráčům volno. Takhle bych výbuch neřešil, rýpl si Vízek

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty se vzpamatovávají z ostudné prohry s Příbramí. Jaroslav Hřebík začal řešení týmové krize tím, že hráčům naordinoval dva dny volno. Mužstvo začne naplno trénovat od středy, aby se nachystalo na klíčový duel sezony proti Liberci (sobota 16:00). S metodou "cukru" směrem k hráčům nesouhlasí fotbalový internacionál Ladislav Vízek.



Sparťané promrhali šestibodový náskok v čele ligy, na jaře pod novým GSM Jaroslavem Hřebíkem tápou. Ze sedmi zápasů vyhráli jen třikrát a z pozice lídra tabulky je sesadil Liberec. Byť herně předvedli nejlepší výkon na jaře, naposledy v neděli nečekaně padli na Letné s Příbramí (0:2).

Jak z výsledkové krize ven? Trenéři chtějí, aby si hráči vyčistili hlavu a na prohru co nejrychleji zapomněli. Proto Jaroslav Hřevbík svým svěřencům naordinoval dvoudenní volno. Cíl je jediný - co nejlépe se nachystat na sobotní řež v Liberci, kde půjde o vše.

"Všichni víme, jak Jarda Hřebík umí práskat bičem nad hlavou. A pak se dočtu, že ty kluci sparťanský dostali dva dny volno. Já bych ten výbuch takhle rozhodně neřešil," myslí si někdejší fotbalový reprezentant ladislav Vízek.

"Žádnej odpočinek od fotbalu, žádný pročištění hlav. Ze srabu by se měli dostat dřinou na tréninku," píše ve svém pravidelném komentáři pro deník Sport.

Pro Spartu nyní přichází klíčové období. Po prohře s Příbramí Letenší přišli o vedení v tabulce, na Liberec ztrácí dva body. Nápadně se začíná opakovat situace z roku 2002, kdy tým taktéž pod taktovkou Jaroslava Hřebíka podzimní náskok neudržel a titul slavil Liberec.

"Po zápase s Příbramí jsem slyšel ty řeči o tom, že vlastně hráli dobře, že měli jen smůlu. Hele, tohle od Sparty po prohře s takovým outsiderem poslouchat nechci," nelíbí se Vízkovi.

Zklamaní sparťané po konci utkáníFoto Pavel Mazáč (Sport)


Během zpackaného duelu se na Letné poprvé hlasitě ozvalo "Hřebík ven!" Podle všeho je ale pozice sparťanského GSM zatím pevná.

"Že by se chystaly padáky pro Haška a Hřebíka? Co já vím, ale přece nemůžou Jardu vyhodit, sotva si ho jako generálního manažera pořídili!? Zbavit se ho teď, tak z toho udělají úplný Kocourkov," nesouhlasí s názorem některých fanoušků Vízek.

"Fandové jsou rozzuření na Haška, ti zarytí ho vůbec neberou. Až mě to překvapilo. Pak jsem si uvědomil, jak vyhýbavě odpovídá na dotazy o kompetencích, o tom, kdo dělá sestavu. Trochu jsem názor lidu z rudé pláně pochopil. Beru, že některý věci ventilovat nesmí, ale tímhle si sám podrývá autoritu." dodal Vízek.

V sobotu proti Liberci půjde Spartě o vše. Pokud zápas proti Štajnerovi a spol. Hřebíkově partě nevyjde, nad Letnou se zatáhnou černé mraky...

Kweuke bojuje o míč s Mišunem
Kweuke bojuje o míč s Mišunem

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud