8. dubna 2012 • 11:17

Vácha si stěžoval na rozhodčího. Vynadám mu, vzkázal trenér Šilhavý

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liberecký fotbalista Jiří Štajner si postěžoval do televizní kamery, že rozhodčí z utkání se Spartou udělal šaškárnu. Jeho spoluhráč Lukáš Vácha doplnil, že diváci z výkonu hlavního arbitra byli znechuceni. Oběma však vyčiní jejich vlastní trenér. „Protože komentovat výkony rozhodčích nemá smysl,“ řekl novinářům Jaroslav Šilhavý.



Co řekl Jiří Štajner? „Ve druhé půli jsme dostali druhou branku z trestňáku, který nebyl. Tohle není faul, to ať se na mě rozhodčí nezlobí. Udělal z toho akorát šaškárnu.“

Slova zkušeného fotbalisty podpořil o několik minut později i Lukáš Vácha. Řekl, že rozhodčí byl slabším článkem zápasu a že diváci, kteří vyprodali stadion, jsou z toho znechuceni.

„Určitě nechceme brečet, ale některé zákroky sparťanů, třeba na Breznaníka nebo Fleišmana, který má zlomené dva zuby, byly nelidské.“

Když se o výrocích Váchy dozvěděl kouč Jaroslav Šilhavý, tak pouze kroutil hlavou. V tu chvíli ještě netušil, že si nedával pozor na jazyk ani Štajner.

„Lukášovi vyčiním, protože nemá smysl komentovat výkony rozhodčích, byť se mu nemusí líbit,“ uvedl na tiskové konferenci.

Narozdíl od svého svěřence řekl, že Sparta hrála lépe a zvítězila zaslouženě.

To Vácha si postěžoval i na situaci před první brankou, kdy Letenští rychle rozehráli a obranu Liberce přečíslili. Hušbauer pak přesnou střelou k tyči vstřelil první gól.

Kouč Sparty Martin Hašek při zápase v Liberci
Kouč Sparty Martin Hašek při zápase v Liberci

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud