Hynek Preisler
11. dubna 2012 • 04:58

Breznaník se pustil do sparťanů: Ať jde Vaclík hrát na piano

Autor: Hynek Preisler, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velké emoce vzbudil víkendový šlágr ligy mezi Libercem a Spartou, který letenský tým vyhrál 3:1 a o bod se dostal do vedení v tabulce. Pořádně ostrá slova však vyvolaly některé vyhrocené souboje v utkání. „Je to zákeřný hráč,“ prohlásil například kapitán Pražanů Marek Matějovský o Michalu Breznaníkovi.



Slovenský fotbalista však nezůstává pozadu. „Fleišman má od Kweukeho vyražené dva zuby a nikomu si nestěžuje. Kdybych někomu já vyrazil zuby, Matějovský ze mě udělá vraha,“ odráží útoky opora Severočechů.

Kapitán Pražanů má o svém soupeři v dresu Liberce jasno. „Mám ho zaškatulkovaného jako zákeřného hráče,“ řekl po utkání Marek Matějovský.

Slovenského hráče nešetří ani sparťanský gólman Tomáš Vaclík. „Dostal jsem do hlavy. Mohl jsem to od něj čekat, on takhle hraje celou sezonu,“ rýpnul si brankář.

A Breznaník? „Přijdou mi jako uplakané děti. Přeci nemůžou po utkání vykládat, že jeden má modřinky a druhý škrábance. Tak to chodí v každém prestižním souboji na světě,“ odráží útoky střelec Liberce.

Kapitán Sparty marek Matějovský se dostal do potyčky s libereckým záložníkem Michalem BreznaníkemFoto Pavel Mazáč Sport
Nevraživost mezi Matějovským a Breznanikem vznikla především po jednom ze soubojů v prvním poločase, kdy šel kapitán Sparty do souboje skluzem a Breznaník na něj spadl.

„Loktem mě na zemi trefil mezi nohy, to mi připadá záludné,“ řekl záložník Sparty. Podle něj měl liberecký hráč podobných zákroků víc. „Říkal jsem mu, ať neblázní, ale hned startoval, tak jsme si tam trochu povykládali,“ popsal sparťanský kapitán roztržku.

Emoce vzbudil i konflikt Breznanika s Vaclíkem. „Šlo o čistý souboj. Je to katastrofa, nevím, proč to říkal, asi ho ještě po utkání bolela hlava. Ať jde tedy raději hrát na piano, tam se mu nic nestane,“ uzavírá  středopolař Liberce.

VÍCE INFORMACÍ O SPORU MEZI BREZNANIKEM A HRÁČI SPARTY ČTĚTE V DNEŠNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT.

Ladislav Krejčí rozhodl dvěma góly o výhře Sparty v Liberci.
Ladislav Krejčí rozhodl dvěma góly o výhře Sparty v Liberci.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud