13. dubna 2012 • 14:21

Probuzený Vlček: Řepky se nebojím, možná se ani nepotkáme

Autor: neu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

BUDĚJOVICE - SLAVIA 20:15 ONLINE | Vlček versus Řepka. Když se ti dva střetli při derby „S“, létaly jiskry. Řízný stoper Sparty většinou rychlonohého slávistu zkraje zápasu řádně přibrousil, aby nezlobil. Dnes na sebe po čase opět narazí (od 20.15, přímý přenos ČT4), ovšem Řepka na sobě bude mít tentokrát dres budějovického Dynama.



„Myslím, že už to není tak pikantní jako dřív, když hrál Řepka za Spartu. Tohle je, v uvozovkách, normální zápas,“ říká Stanislav Vlček.

Útočník Slavie si ze soubojů s Řepkou odnesl několik šrámů, letenský obránce mu pokaždé „naložil“. „Hrál na mě vždycky od podlahy, ale nevzpomínám na to ve zlém. Patřilo to k tomu,“ podotýká Vlček.

Neobává se, že to od něj pod Černou věží schytá? „Nebojím se. Vzhledem k tomu, že se budu pohybovat v záloze, navíc na straně, myslím, že se s ním moc nepotkám,“ usmívá se Vlček.

K dobré náladě má důvod. Slavia se výhrou nad Žižkovem dostala do klidných vod, závěr soutěže může odehrát v klidu.

„Situace se zklidnila, navíc jsme dali dva góly, což je u nás věc nevídaná,“ naráží útočník na bídnou koncovku Pražanů, kteří dali na jaře 5 gólů (průměr 0,62 na utkání).

„Kdybychom to s Viktorkou nezvládli, dostali bychom se pod pěkný tlak. Uvidíme ale večer, jestli nám to proti Budějkám pomůže,“ uzavírá člen Klubu ligových kanonýrů.

Přidá proti Řepkovi a spol. zářez číslo 107?

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud