14. dubna 2012 • 19:50

Letná vypískala fanoušky, kteří pokřikovali: Hřebík ven!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | „Hřebík ven!“ Ten pokřik byl slyšet i v sobotu odpoledne. V době, kdy se Spartě nedařilo a doma s Teplicemi prohrávala 0:2. Frustraci několika desítek fanoušků ale zbytek stadionu nechápal. A začal pískat, čímž pokřik proti vlastnímu manažerovi odsoudil.



Nepříliš povzbuzující pokřik šel od fanoušků z protilehlé tribuny. Kotel, který byl v minulosti iniciátorem, se až na pár výjimek nepřidal.

Když se skandování „Hřebík ven!“ začalo rozléhat po Letné podruhé, stadion pískal. Někteří fanoušci se dokonce slovně a divokou gestikulací dohadovali s pokřikujícími diváky, že tímto způsobem Spartě rozhodně nepomůžou.

Posléze pískot vystřídala pozitivní atmosféra, která pokřik "Hřebík ven!" přehlušila a fotbalisty na trávníku povzbudila k srovnání skóre. Spartě vystřílel bod dvěma góly Leonard Kweuke.

„Nějakou velkou negaci jsem i přes nepříznivý výsledek nezaznamenal, za to divákům děkuji. Byli naším dvanáctým hráčem,“ pochválil fanoušky trenér Martin Hašek.

Sparťanští fanoušci konečně pochopili, že mají na boj o titul obrovský vliv. A že negativním postojem proti vlastnímu člověku na lavičce situaci hráčům příliš neusnadní.

VIDEO: Parádní branka Kweukeho

Teplický kapitán Petr Lukáš brání Maria Holka
Teplický kapitán Petr Lukáš brání Maria Holka

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud