26. dubna 2012 • 15:46

Poškodili sudí Spartu? Pamič šel ven neprávem, tvrdí komise

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparťan Pamič byl podle disciplinárky v utkání v Boleslavi vyloučen neprávem. Komise zahájí řízení s domácím Štohanzlem, který podle jejího názoru simuloval. Oslabený celek z Letné zápas prohrál 0:2 a zkomplikoval si cestu za ligovým titulem.



Pamič šel ze hřiště v nedělním utkání v Mladé Boleslavi po druhé žluté kartě za střet s domácím Janem Štohanzlem.

Sparťanského obránce sudí Zelinka vyloučil v 58. minutě. Boleslav utkání vyhrála 2:0 a ztráta Sparty na vedoucí Liberec narostla na čtyři body.

Podle vyjádření komise Zelinka červenou udělit neměl. Takové je rozhodnutí disciplinárky FAČR, která vynesla verdikt na základě vyjádření komise rozhodčích a také shlédnutí videozáznamu.

Disciplinárka vzápětí Pamičovi zrušila trest na jeden zápas a chorvatský obránce v pátečním utkání s Olomoucí může nastoupit. Před disciplinárku naopak půjde Štohanzl, který prý filmoval. Za to mu hrozí finanční postih.

Jedno utkání v první lize vynechají Michal Ďuriš z Plzně a Marcel Šťastný z Viktorie Žižkov, oba pykají za vyloučení po druhé žluté kartě. Nejbližší zápas si kvůli čtvrté žluté kartě nezahrají Jan Vorel z Dukly, Michal Frydrych z Ostravy, Václav Ondřejka ze Slovácka, teplický Milan Matula a Jan Kysela z Mladé Boleslavi. Za osm žlutých karet je na dva zápasy mimo hru Lukáš Vácha z Liberce.

Ve druhé lize čeká jednozápasová pauza Jana Flachbarta z Bohemians Praha, Davida Mikulu z Opavy, Marka Jungra s Lukášem Vaculíkem z Jihlavy, mosteckého Jiřího Mliku, Antonína Presla a Lukáše Bartošáka z Karviné, třineckého Františka Hanuse a Radima Breiteho z Varnsdorfu.

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud