18. května 2012 • 16:54

Odměna pro fotbalisty Plzně. Horvátha a spol. hlídají andělské missky

Autor: iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Vydařená sezona zakončená třetím místem v lize plzeňským fotbalistům skončila, hráči se za výborné výsledky dočkali příjemné odměny. S Pavlem Horváthem, Davidem Limberským a Václavem Procházkou nafotily speciální edici snímků nádherné missky v andělských kostýmech. "Byl to zajímavý zážitek," liboval si obránce Viktorie Václav Procházka.



Ve Štruncových sadech se při utkání se Slavií nedávno mihla modelka Andrea Verešová, krásné slečny navštívily plzeňský stadion i po sezoně.  Západočeský celek před nedávnem zaštítil nově vznikající hudební klub Pantheon. Díky němu fotbalisté získali také nové okřídlené ochranitelky týmu.  

Pavla Horvátha "hlídala" moderátorka Gábina PartyšováFoto Pilsner Angels

Česká Miss Earth 2012 Tereza Fajksová a Česká Miss World 2012 Linda Bartošová s hráči zapózovaly a vznikly velmi povedené snímky.

Nejkrásnější české blondýny asistovaly na trávníku obráncům Václavu Procházkovi a Davidovi Limberskému.

Vlastního černého anděla měl i kapitán týmu Pavel Horváth. Západočeského dirigenta "hlídala" během focení moderátorka Gábina Partyšová.

„Focení bylo zajímavým zážitkem. Pořízení několika snímků trvalo déle než fotbalový zápas a to nám ještě holky prozradily, že se jednalo o velmi bleskovou akci,“ komentoval s úsměvem nevšední zážitek Václav Procházka.

„V každém případě jsme se s klukama shodli, že zůstaneme u fotbalu. Ačkoliv byl fotograf Jan Tůma celou dobu velmi milý, musel z nás byt chvílemi víc nervózní než trenér Vrba.“

Plzeňští fotbalisté David Limberský a Václav Procházka nafotily speciální edici snímků s českými misskami Terezou Fajksovou a Lindou Bartošovou
Plzeňští fotbalisté David Limberský a Václav Procházka nafotily speciální edici snímků s českými misskami Terezou Fajksovou a Lindou Bartošovou

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud