8. srpna 2013 • 10:30

Plzeň pouští ofenzivního hráče, Hora jde hostovat do Bohemians

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jakub Hora odchází z Plzně na hostování do konce sezony do Bohemians Praha 1905. Vedení prvoligového nováčka tak vyřešilo nedostatek ofenzivních hráčů, naopak mistrovský celek pustil člena kádru, který by se do sestavy těžko prosazoval.



Dvaadvacetiletý útočník či ofenzivní záložník je v Plzni od července 2011. Celkem za Viktorii odehrál 33 ligových zápasů. Na jaře hostoval v Českých Budějovicích a i v nové sezoně by v kádru ligového mistra nedostal tolik prostoru, proto mu bylo umožněno hrát ve Vršovicích.

"Jakub je hráč s velkou fotbalovou perspektivou, se kterým ve Viktorii do budoucna nadále pevně počítáme. V realitě velké konkurence na ofenzivních postech by však v této chvíli nedostával v Plzni tolik herních příležitostí. Při volbě jeho působiště pro nadcházející období jsme přihlédli jednak k přání samotného hráče, jednak k velkému zájmu ze strany Bohemians 1905," řekl generální ředitel Viktorie Adolf Šádek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud