5. září 2013 • 12:59

Brabcův návrat padl! Nikdo ze Slavie za něj nechtěl jít na Slovensko

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po Tomáši Zápotočném musí ve fotbalové Slavii zapomenout na další možnou posilu. Ředitel klubu Jaromír Šeterle přiznal, že se zpátky do Edenu nevrátí bývalý kapitán z mistrovské éry Erich Brabec. Dohoda se Senicí, kde Brabec působí, požadovala jako náhradu hráče ze základní sestavy Slavie. „A ti neměli zájem na Slovensko odejít,“ poznamenal Šeterle.



Jednání se Senicí se zasekla na náhradě za šestatřicetiletého Brabce. „Finanční náhradu, kterou jsme Senici nabízeli, nechtěla přijmout, protože za Brabce v současné době nemají náhradu,“ popsal Šeterle v online rozhovoru na klubových stránkách.

Naděje naopak stále žije v případě jiného navrátilce. Šeterle je přesvědčený, že po rozvázání smlouvy s tureckým Sivassporem by mohl obléci slávistický dres Milan Černý. O bývalého českého reprezentanta však projevila zájem také Dukla. „Ale kam má blíž, to nemohu posoudit, to je spíš otázka na něj. Od svých kolegů mám informace, že by se chtěl do Slavie vrátit,“ uvedl Šeterle.

Po rekordní ligové porážce 0:7 s Teplicemi se čekalo, jak rozsáhlé změny áčko Slavie potkají. Navzdory nedělní porážce v Jihlavě to vypadá, že se ve funkci dál udrží trenér Michal Petrouš. V reprezentační pauze dojde pouze k prohození kondičních trenérů. „K týmu se vrátí Jan Budějský a k juniorce Pavel Čvančara,“ informoval ředitel Slavie.

A jistou posilu by měli získat slávisté, jak prozradil Šeterle alespoň ve vozovém parku a ještě na podzim se vozit na zápasy novým autobusem. „V současnosti se pracuje na podobě designu a v průběhu podzimu by Slavia měla mít klubový autobus s vlastním polepem a logy.“

Erich Brabec by se mohl vrátit do Slavie, odkud v létě 2009 nečekaně odešel
Erich Brabec by se mohl vrátit do Slavie, odkud v létě 2009 nečekaně odešel

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud