29. října 2013 • 10:24

Spartě zajistil "hloupou ztrátou" bod. Pro ni je zlatej, říká Kušnír

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro Spartu je to zlatý bod. Může být ráda, hlásí liberecký obránce Ondřej Kušnír. Dle jeho názoru si Slovan Liberec v pondělním šlágru (1:1) zasloužil body všechny. To by ale nesměl o vítězství přijít tři minuty před koncem. Po chybě Kušníra...



MATCH OVERVIEW LEGACY
28. 10. • 18:00
FC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec
1:1
ONLINE
28. října
18:00
AC Sparta Praha
AC Sparta Praha
Góly

Domácí: 58. Fleišman

Hosté: 88. Lafata

Sestavy

Domácí: Kovář – Kušnír, Kováč (C), Kelič, Fleišman – Hušek, Šural (74. Kolár), Pavelka, Rybalka, Delarge (78. Kalitvincev) – Rabušic (90. Pimpara).

Hosté: Vaclík – Kadeřábek, Švejdík, Brabec, Nhamoinesu – Vácha, Dočkal, Hušbauer (65. Bednář), Matějovský (78. Konaté), Krejčí – Lafata (C).

Náhradníci

Domácí: Hroššo, Karišik, Coufal, Pimpara, Kalitvincev, Kolár, Hadaščok

Hosté: Staněk, Ujfaluši, Přikryl, Mareček, Vacek, Konaté, Bednář

Karty

Domácí: Šural, Kušnír, Hušek

Hosté: Vácha

Rozhodčí

Zelinka – Kordula, Blažej

Stadion

U Nisy, Liberec

Návštěva

9 000 diváků

Liberecký kouč Jaroslav Šilhavý označil počínání Ondřeje Kušníra za "hloupou ztrátu". Na polovině soupeře se neřídil taktikou pro závěr utkání ani zkušenostmi a přišel o míč. Zbytečně. Následoval průnik Davida Lafaty a vymetení šibenice. Zápas skončil remízou 1:1.

"Sparta může být ráda za bod. Pro ně je to zlatej bod v zápase s Libercem!!!" napsal na twitter Ondřej Kušnír, z kterého v pondělí doslova čišelo, jak moc chce svůj bývalý klub porazit.

To by vyšlo, nebýt jeho hrubky. "V závěru jsem už věřil, že to dotáhneme do konce, ale přišla ta hloupá ztráta na útočné polovině. Jsem smutný," uvedl po zápase trenér Šilhavý.

Po Kušnírově zaváhání následovaly další chyby liberecké defenzivy. Gólman Přemysl Kovář si postěžoval, že nikdo z hráčů v poli nevyrazil včas proti Davidu Lafatovi. "To mě mrzí, že kluci couvali a nechali ho jít," kritizoval.

Tomáš Ujfaluši byl v zápase v Liberci jen na lavičce Sparty, po utkání se zdravil s domácím trenérem Jaroslavem Šilhavým
Tomáš Ujfaluši byl v zápase v Liberci jen na lavičce Sparty, po utkání se zdravil s domácím trenérem Jaroslavem Šilhavým

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud