17. března 2014 • 09:48

Horváth a spol. si udobřovali fanoušky: Po Slovácku jim věnovali dresy

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Na hřišti to nebylo ono. Viktoria Plzeň se proti Slovácku trápila. Pavel Horváth neproměnil penaltu, domácí hráči zahodili i další šance a ligový duel nakonec skončil remízou 0:0. Diváci s předvedeným výkonem nemohli být spokojení, přesto domácí kotel po utkání hráčům zatleskal. Horváth a spol. za to nejvěrnějším fanouškům jako poděkování naházeli do ochozů propocené dresy.



MATCH OVERVIEW LEGACY
16. 3. • 19:00
FC Viktoria Plzeň
FC Viktoria Plzeň
0:0
ONLINE
16. března
19:00
1. FC Slovácko
1. FC Slovácko
Sestavy

Domácí: Bolek – Řezník, Hejda (61. Hubník), Čišovský (46. Hrošovský), Limberský – Petržela, Procházka, Kolář, Horváth (C), Rezek – Tecl (74. Wágner).

Hosté: Heča – Reinberk, Rada, Košút, Šimko – Diviš (90+1. Ondřejka), Šumulikoski, Petr (84. Havlík), Valenta (88. Mezlík), Kerbr – Došek (C).

Náhradníci

Domácí: Pavlík, Hubník, Hrošovský, Kovařík, Štípek, Wágner, Bakoš

Hosté: Semanko, Mezlík, Daníček, Havlík, Trávník, Ondřejka, Lukáš

Karty

Domácí: Kolář, Limberský

Hosté: Rada, Došek, Šimko

Rozhodčí

Hrubeš – Kříž, Vlasjuk

Stadion

Doosan Arena, Plzeň

Návštěva

8 525 diváků

Při utkání se Slováckem se na tribunách několikrát rozléhal lehký pískot. V plzeňské Doosan Aréně jde poměrně o neobvyklý jev, diváci si v posledních letech spíš užívají euforii z výjimečných výsledků.

Jenže poté, co tým ztratil body ve třetím zápasu po sobě, začali dávat fanoušci najevo nespokojenost. Lidé viděli, že z kopaček obhájce ligového titulu nesrší obvyklá jistota, tým momentálně prochází lehkým útlumem.

Plzeň marně hledá formu, Slovácko si odváží cenný bodFoto Michal Beránek (Sport)

Po bezbrankovém duelu se Slováckem tábor nejvěrnějších příznivců za brankou i přes ztracené body hráčům zatleskal.

Horváth a spol. fanouškům za důvěru poděkovali milým dárkem. Všichni hráči svlékli svršky a do „svého“ sektoru naházeli propocené dresy.

„Vzniklo to spontánně. Limba s Horvim tam vyběhli s dresy, tak jsme se přidali. Vztah s fanoušky je výborný, tak jsou rádi, že mají dresy zadarmo,“ vysvětlil krok plzeňský fotbalistů domácí záložník Jan Rezek .

Plzeň díky výtečným časům, které fotbal ve městě v posledních letech prožívá, získala obrovskou diváckou podporu. Skoro každé utkání bývá vyprodané, na domácím stadionu má v této ligové sezoně po Spartě druhou nejvyšší návštěvnost (10 037 diváků). Zápas se Slováckem sledovalo 8 525 lidí.     

Domácí fotbalisté roli favorita nepotvrdili
Domácí fotbalisté roli favorita nepotvrdili

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud