11. listopadu 2013 • 15:22

Fotbalisty a hokejisty Sparty poveze za titulem vlastní tramvaj

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedou ligu, slaví v tomto roce kulaté výročí – a teď bude fotbalovou a hokejovou Spartu spojovat i speciální tramvaj s klubovými motivy, která v úterý vyrazí do pražských ulic. A bude je brázdit po celý zbytek sezony, na jehož konci by týmy z Letné a Holešovic rády slavily mistrovský titul.



Pokřtít speciální vozy s klubovou tematikou dorazili do střešovické vozovny fotbalisté David Lafata s Josefem Hušbauerem a hokejisté Petr Ton s Danielem Přibylem.

„V Praze jsem ještě tramvají nejel,“ přiznal Lafata, jehož snímek je společně s portrétem Andreje Kvašňáka a společnou fotografií Ladislava Krejčího, Romana Bednáře a Lukáše Váchy hlavním grafickým prvkem na fotbalovém voze.

Slávisté, pozor! Prahou jezdí sparťanská tramvaj, připomíná narozeniny
Video se připravuje ...

Lafatův spoluhráč Hušbauer si navíc na přání fotografů vyzkoušel v zajištěném voze i roli řidiče. „Jako mladší jsem jezdíval tramvají do školy každé ráno, ale teď už jsem s ní dlouho nejel,“ uvedl momentálně nejlepší střelec fotbalové Sparty.

Sparťanská tramvaj bude jezdit na linkách číslo 22, 26, 10 a 14, což znamená, že její cesta povede i kolem stadionů Bohemians a Slavie.

„Věřím, že to bude v pohodě. Tedy pokud tam nepojede zrovna v době nějakého zápasu. To by asi nebylo příliš rozumné,“ řekl Hušbauer.

„To by byla veliká zkouška,“ dodal s úsměvem Lafata.

Petr Ton s Davidem Lafatou pózují před speciální tramvají
Petr Ton s Davidem Lafatou pózují před speciální tramvají

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud