12. září 2013 • 04:59

Šéf Teplic Hrdlička o kauze: Řešte to, bez ohledu na to, že jde o naše hráče

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle si snad český fotbal nezasloužil! Nejpopulárnější hra v Česku dostává ránu za ranou. Křetínského záhadná kabela, podivné výkony sudích, Berbrova kauza, výbuch v kvalifikaci a teď aféra se sázením na zápasy a jejich následným ovlivňováním.



Policie už od středečních ranních hodin pořádala zátah na hráče, kteří jsou podezřelí z podvodných sázek a následného ovlivňování zápasů.

Pořádně nepříjemné chvíle tak zažívají na Střížkově, v Ústí nad Labem, Strakonicích, ale třeba i prvoligových Teplicích, kam si kriminalisté také přišli pro několik hráčů.

A jména? Obvinění z protiprávního jednání se týká Jana Halamy ze střížkovských Bohemians či teplických fotbalistů Jablonského, Vůcha a na hostováních působících Kodeše a Bíra.

Jak se tato záležitost dotkla severočeského týmu? "Vím, že dva hráče Teplic policie dnes ráno vyslýchala. Víc nevím, přiletěl jsem v noci z Itálie," řekl pro deník Blesk šéf klubu František Hrdlička.

Co bude v celé záležitosti Hrdlička podnikat, zatím neví. "Zatím nic. Počkám. Ani nevím, jestli je z něčeho obvinili. Zaplaťpánbůh, že to někdo konečně začal řešit, bez ohledu na to, jestli by to byl hráč od nás."

A pokračuje: "Jde o celosvětový problém. Sází a bohatnou gauneři, bohatnou sázkovky, a fotbal z toho nemá nic," říká Hrdlička.

"Politici by se měli chytnout za nos, je to nehoráznost, jaké firmy tady můžou provozovat sázení po internetu a na co všechno lze sázet," dodává.

Čtvrteční deník Sport je opět nabitý celou řadou zajímavostíFoto sport


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud