4. prosince 2013 • 04:44

Hodně podivné góly. Policie vyšetřuje prohru Liberce 0:4 v Boleslavi!

Autor: Pavel Kalouš, Štěpán Filípek, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle ligový podzim ještě nekončí… Vyšetřování sázkařské aféry ve fotbale je totiž v plném proudu a podle informací Sportu se policie významně zabývá i jedním duelem tohoto ročníku Gambrinus ligy! Podezřelým zápasem je střet Mladé Boleslavi s Libercem ze 3. kola, který Severočeši prohráli 0:4. A první dva góly padly po neuvěřitelných chybách hráčů Slovanu.



„Policie tento zápas opravdu vyšetřuje,“ potvrdilo Sportu několik na sobě nezávislých zdrojů. Liberec tehdy tři dny po vítězství nad Curychem ve 3. předkole Evropské ligy šokoval debaklem 0:4 v Mladé Boleslavi, který odstartovaly podivné první dvě branky. Byť nastoupil v hodně oslabené sestavě.

Nejprve už ve 4. minutě liberecký stoper Luboš Hušek neodkopl na malém vápně míč, který pak napálil do sítě Jan Chramosta, při druhém gólu pak zase zazmatkoval gólman Přemysl Kovář, kterému mezi rukama propadla střela Tomáše Fabiána z pětadvaceti metrů.

Hušek i Kovář tehdy od Sportu dostali známku 2, která znamená „mizerný“ výkon. „První dva góly jsme soupeři nabídli jako na podnose,“ zlobil se liberecký kouč Jaroslav Šilhavý. Zatímco on už na ostudu z Mladé Boleslavi zapomněl, policie mezitím potichu rozjela vyšetřování.

Více informací o sázkařské aféře čtěte ve středečním Sportu!

Deník Sport ze 4. prosince 2013 Deník Sport ze 4. prosince 2013Foto iSport.cz

Gól Mladé Boleslavi po chybě brankáře Kováře.
Gól Mladé Boleslavi po chybě brankáře Kováře.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud