12. prosince 2011 • 08:37

Fanoušci, pozor! Dnes začíná boj o lístky na fotbalové EURO

Autor: om
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na každý zápas českých fotbalistů v základní skupině mistrovství Evropy půjde do prodeje 3700 vstupenek. Dneškem startuje možnost si lístky objednat na stránkách Evropské fotbalové federace (uefa.com). Pokud zájem diváků převýší nabídku, což se stane téměř jistě, bude se o vstupenky losovat.



První kolo prodeje se spouští dnes od 9:00 ráno a poběží až do 29. února. „S objednáním není třeba spěchat, všechny požadavky budou shromažďovány a při losování nebude záležet na datu podání,“ vysvětlil mluvčí fotbalové asociace ČR Jaroslav Kolář. Los proběhne plně v režii UEFA.

Každý fanoušek může objednat maximálně čtyři lístky, losování se uskuteční v březnu. Objednávat vstupenky je možno i na vyřazovací část až do finále. Formulář pro objednání vstupenek najdete zde »

„Jiná možnost, jak získat vstupenky na utkání českého týmu ve vyřazovací fázi, už později nebude,“ varovala FAČR.

Pokud zájemce po losu získá nárok na vstupenky, musí je ve stanoveném termínu zaplatit a obdrží je začátkem června poštou.

Na zápasy ve skupině dostane úspěšný uchazeč vstupenky přímo, na vyřazovací utkání dostane vouchery, které v případě postupu vymění za vstupenky. Pokud český tým nepostoupí, peníze za voucher budou vráceny.

Česká fotbalová asociace získá na každý zápas dalších 3000 vstupenek, ty ale do prodeje nepůjdou. „Jde o kvótu určenou pro partnery reprezentace, sponzory, kluby a hráče. Pro tyto potřeby se plně využije,“ řekl mluvčí Jaroslav Kolář.

Vstoupit do diskuse
6

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud