7. června 2012 • 11:11

Čeští fanoušci se zlobí na UEFA: Zaplatili, ale lístky nemají!

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prodej vstupenek na zápasy Bílkova týmu na mistrovství Evropy zavání ostudou. Fanoušci byli vylosováni na zápasy českého mužstva, vstupenky řádně zaplatili, ale „lupeny“ několik dnů před zápasy Rosického a spol. pořád nemají.



„Byli jsme vylosováni na fotbalové utkání Česko-Řecko. Peníze nám byly strženy z platební karty dvacátého března, ale do dnešního dne jsme lístky neobdrželi a z UEFA nám na tuto situaci nikdo neodpovídá. Toto se stalo již mnoha fanouškům, kteří na EURO jedou,“ svěřili se deníku Sport Pavel a Václav Vlasákovi.

Ve stejné situaci se ocitli i další příznivci českého národního týmu. „Nejprve nám strhli peníze z účtu, poté nám je vrátili s vysvětlením, že šlo o softwarovou chybu. Pak je znovu strhli, jenže lístky stále nemáme. Přitom jsme je měli mít snad už měsíc před zápasem. Nyní do něj zbývá necelý týden a pořád je nemáme. Takže začínáme být celkem nervózní. Snad nám nějak pomůže fotbalový svaz,“ stěžoval si fanda z Liberce Marek Dlouhý.

Prodej vstupenek na evropský šampionát však organizuje UEFA. „O problémech s distribucí lístků víme. Snažili jsme se to řešit, a proto jsme se i obrátili na UEFA. Dostali jsme ale odpověď, že si to s fanoušky, kteří mají problém, vyřídí sama. FAČR s tím bohužel nemá nic společného,“ vysvětlil mluvčí české fotbalové asociace Jaroslav Kolář.

Na první český trénink dorazily tisíce fanoušků, objevily se i české vlajky
Na první český trénink dorazily tisíce fanoušků, objevily se i české vlajky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud