iSport.cz
16. června 2012 • 17:39

Ztráta kapitána. Rosický nenastoupí, zranění ho na hřiště nepustí

Autor: iSport.cz, Michal Petrák
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | POLSKO - ČESKO 20:45 ONLINE | I malá naděje zhasla. Tomáš Rosický proti Polsku nenastoupí, na hřiště ho nepustí bolestivě nakopnutý úpon Achillovy šlachy. Sportu to potvrdil zdroj z týmu české reprezentace.



Kapitán ještě včera živil naději, na tiskové konferenci před posledním tréninkem prohlásil, že se stav jeho zranění každým dnem zlepšuje.

Když však ráno před zápasem na individuálním tréninku zkusil nohu zatížit, výsledek neodpovídal tomu, aby mohl večer nastoupit. „Když zabral, bolelo ho to,“ potvrdil Sportu zdroj z české reprezentace. A tak už kolem poledne reprezentační trenéři věděli, že Rosický k dispozici nebude.

Na kapitánovo místo se postaví Daniel Kolář, Češi se budou muset obejít bez nejkreativnějšího záložníka. Míra bolesti, kterou Rosickému zranění způsobuje, přitom vylučuje i to, že by nastoupil na několik minut v závěru zápasu, kdyby týmu teklo do bot.

V rozhodujícím utkání o postup ze skupiny tak bude muset Michal Bílek spoléhat na soudržnost týmu – ten se Polsku postaví bez své nejvýraznější osobnosti...

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud