21. června 2012 • 15:30

Pocuchejte Ronaldovi účes, sekejte je jak zahradu, burcují fanoušci

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští fotbalisté dnes večer nastoupí na EURO 2012 ke čtvrtfinálové bitvě proti Portugalsku s fanoušky v zádech. Po nepovedeném vstupu do turnaje proti Rusku se nálada otočila o 180 stupňů a fotbalový národ teď stojí pevně za českým týmem a věří v úspěch.



Nejenom celý tým, ale i vybrané jednotlivce fanoušci podporují. Najdou se slova chvály i pro často kritizovaného Milana Baroše, kterému věří fanoušek "Iggy pup":

"Fandím Vám celou dobu, jste můj tým v dobrém i zlém a nikdy bych na tebe nepískal, neb jsi pro mne nejlepší český utočník, a to bez debat. Je smutné, že Češi fandí jen při úspěchu," napsal do vzkazů pro české fotbalisty na iSport.cz.

Pošlete fotbalistům VIDEOvzkaz ze Staroměstského náměstí »

"Ale věz, že ne všichni jsme čechoknedlícký pokrytci, jste moji hrdinové a vyhrajte, ale i když to nevyjde - budu vam tleskat za radost, kterou jste mi udělali. Díky Milane, díky celé repre," vyznává se "Iggy pup".

Nejčastěji se objevují vzkazy komentující portugalskou hvězdu Ronalda. Čtenáři v nich často naráží na Ronaldovu pěči o svůj vzhled a českým fotbalistům radí, aby se zaměřili právě na tuto jeho stránku.

"Kluci, dejte do toho srdce a je to naše... Gebre, nenápadně rozcuchej Ronaldovi tu parádu na palici, občas mu prišlápni kotníček a máme vyhráno..." vyzývá PAPEN 1905 v souladu s pondělní titulkou Sportu.

Tu dokonce otiskly i portugalské noviny O Jogo s popiskou Provocacao!

O Jogo, portugalsky denik, otiskl titulni stranu deniku Sport s pocuchanym Ronaldem. Titulek k popisce? Provocacao... O Jogo, portugalsky denik, otiskl titulni stranu deniku Sport s pocuchanym Ronaldem. Titulek k popisce? Provocacao...Foto Twitter @KHaring75

Někteří čtenáři jsou i značně nápadití a českému týmu složili pro cestu do semifinále básničku, konkrétně fanoušek "Marconi":

"Pěkně chlapci od zadu, sekejte je jak zahradu. Bary dá jesle Nanimu,Pilka jede na bránu. Ronaldo je v křeči,Gebre odmítá jeho kecy, a když přece jen uteče, Čech mu zvedne límeček. Pod Hybšovou taktovkou,Jiras bude tutovkou."

Dále dodává, stejně jako spousta dalších, včetně redakce iSport.cz:

Hodně štěstí, BOJOVNÍCI!!!!!!!!!!!!

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud