22. června 2012 • 14:40

VIDEOBLOG: Nové hvězdy vrátily fanouškům radost z fotbalu

Autor: mip
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z VARŠAVY | Mistrovství Evropy pro Čechy skončilo. Tým Michala Bílka došel do čtvrtfinále, čímž splnil základní cíl stanovený před šampionátem. Boje ve skupině i ve vyřazovací části proti Portugalcům přinesly i řadu dílčích úspěchů a neúspěchů – a redaktoři deníku Sport vybírají, co se reprezentaci povedlo nejvíc, a co naopak nevyšlo.



Objev lídrů budoucnosti Petra Jiráčka, Václava Pilaře či Theodora Gebre Selassieho, obnovení důvěry fanoušků v národní tým, na druhou stranu zpackaný zápas s Ruskem nebo nevyužitý potenciál některých hráčů.

To jsou největší plusy a minusy účinkování českého týmu na mistrovství Evropy. Které z nich považují za nejvýraznější redaktoři Sportu, na to se podívejte v následujícím videoblogu.

VIDEOBLOG: Co se českým fotbalistům na EURO povedlo a nepovedlo. Hodnotí redaktoři Sportu Pavel Hartman, Karel Häring, Pavel Kalouš, Michal Petrák a Robert Neumann
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud