16. června 2016 • 21:56

Místo oslav šok. Severoirský fanoušek zemřel po výhře přímo v hledišti

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na fanoušky Severního Irska se na fotbalovém EURO ve Francii lepí smůla. Zemřel totiž už druhý příznivec ostrovního týmu. Tentokrát přímo na stadionu v Lyonu po dnešním utkání s Ukrajinou, ve kterém svěřenci trenéra Michaela O'Neilla překvapivě zvítězili 2:0. Podle francouzských médií 64letý příznivec dostal infarkt a nepodařilo se ho oživit.



"Ten fanoušek zemřel, když sledoval zápas. To posouvá výsledek utkání někam jinam," uvedl výkonný ředitel severoirské fotbalové asociace Patrick Nelson. Nepříjemná událost také ovlivnila pozápasové oslavy.

Už na začátku týdne přišel o život severoirský příznivec v Nice, kde v opilosti přelézal zábradlí a spadl na kamenitou pláž.

Na počest čtyřiadvacetiletého fanouška dnes fotbalisté proti Ukrajině nastoupili s černými páskami a příznivci na stadionu uctili jeho památku po 24 minutách hry aplausem.

Vše o fotbalovém EURO 2016 ve Francii čtěte ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud