18. června 2016 • 04:58

Vízek prožíval zvrat Čechů ve své hospodě. Neuvěřitelný, slavil

Autor: iSport.cz, sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neuvěřitelné! Ještě minutu mlčky československý internacionál Ladislav Vízek seděl ve své hospodě Kozlovna v Čimicích a s dalšími hosty nemohl vstřebat, co se v utkání českého týmu proti Chorvatsku přihodilo. „Soupeř byl jasně lepší, vedl dva nula, byli jsme úplně mrtví. Pak najednou jsme vyrovnali a máme šanci postoupit do osmifinále,“ shrnul průběh fanatického duelu, který nenechal nikoho chladným. Kozlovna po vyrovnávacím Necidově gólu burácela nadšením.



„Budeme hrát na obě branky, už se těším,“ připomenul před zápasem bronzový medailista z mistrovství Evropy 1980 utkání se Španělskem, kdy výběr trenéra Pavla Vrby málokdy překročil středovou čáru. A na dobrou náladu objednal panáčky zelený. „To je jako pětiminutová procházka lesem, cítíš ozón a kocháš se přírodou,“ vysvětlit zdravotní přínos nápoje.

Takhle se fandí fotbalu v Kozlovně Ládi Vízka
Video se připravuje ...

Průběh prvního poločasu mu kabonil tvář. „Už nás melou,“ povzdechl si. Perišičův gól ho posunul do stavu beznaděje. „Tak ještě jeden a můžeme jít jako Irové do baru,“ našel prostředí, kde by se tolik nesoužil. Ten přišel v 59. minutě. „Chorvatští navijači říkali, že nám dají dva a pak nás budou šetřit. Mají Čechy rádi, protože držíme cestovní ruch,“ udržel si i v těžké chvíli pověstný humor.

Jak Ladislav Vízek reagoval na české branky, co nakonec na výsledek říká a jak slavil, se podívejte v reportáži.

Vše o EURO 2016 ve Francii najdete ZDE >>>

Ladislav Vízek rozebírá českou hru proti Chorvatsku
Ladislav Vízek rozebírá českou hru proti Chorvatsku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud