Jan Podroužek
Premium
11. října 2019 • 10:30

Reprezentace v režimu Slavie: odepsat Daridu nejde, jak těžit z vazeb?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyplatí se nacpat do sestavy všech sedm slávistů z nominace plus další dva, kteří červenobílý dres oblékali ještě nedávno? Ostatně zápas s Anglií (Česko - Anglie ONLINE, 20:45 zde ») má být podobný úrovni, s jakou se „sešívaní“ perou v Lize mistrů, jak připustil obránce Ondřej Kúdela. Souhra, vědomá kombinace, poznání, že Tomáš Souček a spol. to na bohaté a slavné umí, hovoří pro. Proti? Třeba důsledek, že by vypadl Vladimír Darida. Co na slávistickou reprezentaci říká kouč Roman Pivarník a jaké jsou silné stránky "sešívaných" vazeb?



Góly

Domácí: 9. Brabec, 85. Ondrášek

Hosté: 5. Kane

Sestavy

Domácí: Vaclík – Coufal, Čelůstka, Brabec, Bořil – T. Souček, Král – Masopust (90. Zmrhal), Darida (C), Jankto (82. J. Kopic) – Schick (65. Ondrášek).

Hosté: Pickford – Trippier, M. Keane, Maguire, Rose – J. Henderson, Rice (88. T. Abraham), Mount (72. Barkley) – Sterling, Kane (C), Sancho (73. Rashford).

Karty

Domácí: Jankto

Hosté: Rose, Sterling, J. Henderson

Rozhodčí

Skomina – Praprotnik, Vukan (vš. Slovinsko)

Stadion

Sinobo Stadium, Praha

Návštěva

18 651 diváků

Nebýt zranění Davida Hovorky, v extrémním případě by se proti Anglii od brankáře až po zálohu dala poskládat sestava s razantním příklonem ke slávistickému laufu. „Zrovna to je ale část jedenáctky, na kterou je třeba klást velký důraz,“ upozorňuje trenér Roman Pivarník.

Jen nechte rozběhnout bujnou představivost a odmyslete si třeba slušnou formu Tomáše Vaclíka v Seville.

Ondřej Kolář v bráně, zprava Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, pak tedy místo Davida Hovorky někdo z dvojice Jakub Brabec – Ondřej Čelůstka a zleva Jan Bořil. A před nimi ještě střední záložníci Tomáš Souček a Alex Král, který ze Slavie odešel teprve před měsícem a kousek.

„Čistě teoreticky, tohle složení by prospělo držení obranné linie, na což by měl velký vliv kromě obou krajních obránců i stoper Kúdela

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Play off
Články odjinud


Články odjinud