18. června 2021 • 12:45

Parádní tiket! Jenže Ukrajinec nedal penaltu a Čech přišel o milion

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Asi to znáte, mnete si ruce nad přibližujícím se výdělkem, jenže pak přijde krach. Náhlý a o to bolestivější. Sázkařský svět je nafutrovaný radostnými, ale i smutnými až depresivními příběhy. Jeden takový zažil během čtvrtečního dne klient Tipsportu. Z necelých devíti stovek směřoval k výhře jednoho milionu korun. Stačila jedna proměněná penalta a peníze šly do domečku. Smůla, hněv za roztrhaný tiket pádil na Ukrajinu za Ruslanem Malinovským, který v závěru bitvy s Makedonci (2:1), zahodil desítku...



Zaprvé je třeba zmínit, že dotyčný sázkař je machr, měl čuch. Anebo kliku. Ovšem ne až do konce. Pouť či horská dráha za zklamáním začala ve středu při EURO utkání mezi Itálií a Švýcarskem. Volba na vstřelený italský gól v obou poločasech se ukázala jako správný odhad, svěřenci kouče Manciniho kousli v první půli jednou, ve druhé dvakrát (kurz 3,08 – splněno).

Následoval úkrok k bitvám o Stanley Cup a tušení, že Montreal vyhraje na ledě Vegas. Tak se i stalo, Canadiens zapsali triumf 3:2 (kurz 4,52) a sázející si připsal další zelenou fajfku. Půlka úkolu byla splněna.

Vyšel i kurz 27, jen Ukrajina nedala gól i ve druhém poločase...
Vyšel i kurz 27, jen Ukrajina nedala gól i ve druhém poločase...

A pokračovalo se znovu na zeleném pažitu. Čtvrteční odpolední mač mezi Ukrajinou a Severní Makedonií „náš“ sázkař viděl tak, že Ukrajinci se trefí v obou poločasech (kurz 3,09). V tom úvodním nebylo co řešit, Jarmolenko s Jaremčukem dali najevo, že by to střelecky mohlo jít i o přestávce. Mohlo, ale nešlo… V 84. minutě zahodil Malinovskij pokutový kop a ani v dalších minutách už štěstí nekáplo.

Program EURO 2021
14. 6. (15:00),
Česko - Skotsko 2:0
18. 6. (18:00),
Česko - Chorvatsko ONLINE
22. 6. (21:00),
Česko - Anglie ONLINE

Kompletní informace o ME ve fotbale najdete v rubrice EURO 2021.

V takových chvílích býváte naštvaní, možná vám z pusy vyjede pár vulgarit. Pak už jen zbývá doufat, že poslední příležitost také padne, ať nemusíte kousat do televize a mohli se utěšovat, že od sladké výhry 999 073 Kč vás nedělila jedna blbě kopnutá pentle. Jenže co čert nechtěl…

Považte, že při večerním duelu Dánů s Belgií vyšla sázka s kurzem 27,10! Sázkař trefil výsledek prvního poločasu (1:0 pro Dánsko) i celkový rezultát (2:1 pro Belgii). Jenže při AKU sázce ho jedna chyba stála vše... Jedna zahozená desítka.

Tak snad příště.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud