15. listopadu 2014 • 18:55

Když z tréninku přečtete sestavu, jste borec, smál se kouč Vrba

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kouč české fotbalové reprezentace Pavel Vrba se vrátil na místo činu. S nároďákem, který se v neděli postaví Islandu, si užívá přijetí v Plzni, odkud po úspěšném období odešel na konci minulého roku právě k reprezentaci.



„Plzeňský stadion je pro mě ideální. Mohl jsem říct řidiči autobusu, kde má zaparkovat, a vím, kde je šatna. I ochranka je stejná a tiskový mluvčí taky,“ usmíval se Vrba na předzápasové tiskové konferenci.

Oblíbenec místních fanoušků očekává fantastickou atmosféru. „Předpokládám, že to bude jako v evropských pohárech, ať už v Lize mistrů nebo Evropské lize,“ uvedl trenér.

„Ale v plzni se vyprodává stadion i na ligové zápasy,“ připomněl s tím, že by byl rád, „kdyby atmosféra byla jako při zápase s CSKA Moskva, když jsem v Plzni loučil.“

Parádní atmosféra! Fotbalisty podpořily na tréninku tisíce fanoušků
Video se připravuje ...

Vedení reprezentace jako pozornost plzeňským fanouškům otevřelo sobotní večerní trénink. Ale že by z toho Islanďané vyčetli nějaké zásadní informace, Vrba nepředpokládá. „Když z tréninku přečtete sestavu, jste borec,“ smál se při odpovědi jednomu z novinářů.

Soupeři pak český kouč vysekl několik komplimentů. „Tak disciplinované mužstvo už jsem dlouho neviděl. Čeká nás skandinávská zarputilost, nepříjemní hráči, kvalitní přechod do útoku. Takže velmi těžké utkání,“ očekává Vrba.

Případný vítěz nedělního hitu bude mít po čtyřech zápasech plný počet dvanácti bodů. „Všichni víme, že vítěz by se hodně přiblížil do Francie. My hrajeme doma, takže pro nás to bude ještě důležitější,“ podotkl Pavel Vrba.

Rosický: Výsledky Islandu nejsou náhodné, bude to těžký zápas
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud