16. listopadu 2014 • 19:25

SESTAVA na Island: Česko si jde pro body s Pudilem a Plašilem

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE 20:45 | V základní sestavě české reprezentace v zápase proti Islandu jsou obránce Daniel Pudil se záložníkem Jaroslavem Plašilem. Trenér domácích Pavel Vrba tím vyřešil dva velké rébusy, kvůli zranění mu totiž vypadli obránce David Limberský a záložník Lukáš Vácha. Zbytek týmu zůstal bez větších změn, tvořit hru by měl kapitán Tomáš Rosický, na hrotu je David Lafata.



Zadák Daniel Pudil se v základní sestavě objeví poprvé od května 2012, zkušený Jaroslav Plašil zase naposledy nastoupil od první minuty v závěru minulé kvalifikace mistrovství světa v Bulharsku. Pod koučem Vrbou odehrál zatím pouze minutu v říjnovém kvalifikačním zápase v Turecku.

Základní sestava ČR pro duel s Islandem: Čech - Kadeřábek, Sivok, M. Kadlec, Pudil - Darida, Plašil - Dočkal, Rosický, L. Krejčí - Lafata

Oproti poslednímu utkání v Kazachstánu došlo ještě k jedné změně, když se do sestavy vrací kapitán Tomáš Rosický, který v Astaně chyběl kvůli zranění. Na levém kraji zálohy znovu dostal přednost sparťan Ladislav Krejčí před plzeňským Václavem Pilařem, na hrotu útoku bude opět operovat David Lafata.

Zápas začne v Plzni ve 20:45 v přímém přenosu ČT Sport. Půjde o přímý souboj o první místo ve skupině, protože Island stejně jako český celek vyhrál všechny tři dosavadní duely kvalifikace.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud