11. října 2015 • 05:00

Krejčí naštval Vrbu! Zkazil šanci a zuřící kouč ho hned střídal

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér české reprezentace Pavel Vrba mu hodně věří. Záložník Ladislav Krejčí dostával v kvalifikaci mnoho šancí i v období, kdy se mu příliš nedařilo. V základní sestavě nechyběl ani v utkání s Tureckem. Jenže z kraje druhého poločasu svého šéfa pořádně vytočil. Když pokazil podruhé za krátkou dobu nadějnou akci, Vrba ho nemilosrdně vystřídal.



Krejčí nehrál od začátku kvalifikačního duelu s Turky dobře. Už v prvním poločase ztratil několik míčů, z jeho levé strany navíc nehrozilo soupeři žádné nebezpečí. A zlepšení nepřišlo ani po změně stran. Naopak.

Záložník pražské Sparty dostal hned dvakrát velmi dobrý pas na levé křídlo, navíc měl vždy hodně prostoru. Mohl si v klidu rozmyslet, na koho svůj centr namíří. Jenže Krejčí přihrávku dvakrát nasměroval přímo na nohy Turků.

Když to udělal v 52. minutě podruhé, Vrbu hodně namíchl. Televizní kamery zachytily, jak naštvaný trenér okamžitě po této situace vylétl z lavičky a povolal Jiřího Skaláka. Ten za chvíli Krejčího na hřišti nahradil.

„Byl to jeden z důvodů střídání. Už v prvním poločase nebyl vidět tolik, jak bychom si představovali,“ přiznal Vrba. „Ty pokažené akce ve druhém poločase byly vyústěním. Pokud stejný hráč dvakrát zkazí přečíslení, jde o jeden z důvodů pro střídání,“ dodal zkušený kouč.

Ani Krejčího náhradník Jiří Skalák se ale do děje zápasu moc nezapsal. Několik minut po jeho příchodu se totiž Turci dostali do vedení a od té doby měli zápas pod kontrolou.

Novák: Penalta? Jestli to byl faul, měl mě sudí vyloučit
Video se připravuje ...

Vaclík: Škoda že jsem při penaltě netrefil stranu
Video se připravuje ...

Čeští fotbalisté byli po utkání s Tureckem hodně zklamaní
Čeští fotbalisté byli po utkání s Tureckem hodně zklamaní

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud