Karel Häring
16. října 2013 • 12:34

ZNÁMKOVÁNÍ po Bulharsku: Útok Kozák–Kadlec zklamal, dařilo se Dočkalovi

TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo si z českého reprezentačního výběru vedl nejlépe v kvalifikačním utkání proti Bulharsku, které svěřenci Josefa Pešice porazili 1:0? Deník Sport lepší známkou (7) ohodnotil výkon jediného střelce utkání Bořka Dočkala. Podobně jako Čecha, Mazucha, Suchého a Jiráčka. Nejhůře si vedlo útočné duo Kadlec–Kozák, kteří dostali jen 4.



MATCH OVERVIEW LEGACY
15. 10. • 20:15
Bulharsko
Bulharsko
0:1
ONLINE
15. října
20:15
Česká republika
Česká republika
Góly

Domácí:

Hosté: 51. Dočkal

Sestavy

Domácí: Stojanov – Minev, I. Milanov, Ivanov, Zanev – Gadžev – Manolev, Gargorov (56. Marquinhos), G. Milanov (46. Rangelov), Popov (C) – Hristov (73. Slavčev)

Hosté: Čech (C) – M. Kadlec, Mazuch, Suchý, Rajtoral – Plašil, Hübschman, Dočkal (84. Vaněk), Jiráček – Kozák, V. Kadlec (90. Lafata)

Karty

Domácí: Milanov, Zanev, Milanov, Manolev, Zanev (č)

Hosté: M. Kadlec, Rajtoral

Rozhodčí

Kassai – Erös, Ring

Stadion

Natsionalen Stadion Vasil Levski, Sofia (BUL)

Čech ČechFoto spo
Petr Čech
V první půli nemusel čelit vážnějším situacím, centry ze stran v pohodě ukrýval do náruče. Po pauze už byl ve větší permanenci a předvedl několik velmi dobrých zákroků.
7
František Rajtoral František RajtoralFoto spo
František Rajtoral
Směrem dopředu to umí, což není žádná novinka. Krásně vyslal Kozáka do brejku. Občas to přehání se sebevědomím a zbytečně si komplikuje hru. Ale odvedl dobrou práci. 
6
Ondřej Mazuch Ondřej MazuchFoto spo
Ondřej Mazuch
V reprezentaci nastoupil po třech a půl letech od svého debutu v červnu 2010. A zápas se mu povedl, ve vzduchu byl jistý, Popova si dokázal pohlídat. 
7
Suchý SuchýFoto spo
Marek Suchý
Zavzpomínal na časy, kdy s Mazuchem nastupoval v jednadvacítce. I on zvládl své úkoly velmi dobře, četl hru. Před půlí výborně zasáhl při nebezpečném brejku.
7
Michal Kadlec Michal KadlecFoto spo
Michal Kadlec
Na levé straně není tak ofenzivní jako Limberský, ale směrem dozadu si pohlídal, co měl. Předvedl i několik dobrých zákroků ve vzduchu a podílel se na Dočkalově gólu.
6
Tomáš Hübschman Tomáš HübschmanFoto spo
Tomáš Hübschman
Když je na hřišti, mohou se na něj obránci spolehnout, že pomáhá hlídat prostor mezi zálohou a útočnou řadou soupeře. A včera tomu nebylo jinak.
6
Bořek Dočkal Bořek DočkalFoto spo
Bořek Dočkal
Velmi dobrý výkon. Už v úvodní půli krásně vyslal kolmicí do šance Jiráčka, v 52. minutě skončila jeho střela z dálky v síti. Byl aktivní, nebál se s míčem. 
7
Foto 
Jaroslav Plašil
Těžko lze zpochybňovat jeho přístup, dře, pracuje na velkém prostoru. Několikrát ale zbytečně přišel o balon, nicméně ani on nezklamal.
6
Foto 
Petr Jiráček
Hrál s velkým nasazením, několikrát se mu podařilo vybojovat balon a vyrazit do brejku. Jenže i on zahodil ve 28. minutě velkou šanci. Nicméně stál u zrodu gólové akce.
7
Kozák KozákFoto spo
Libor Kozák
V první půli předvedl špatný výkon. Jednak zahodil tutovku, ovšem i jeho mezihra byla mizerná. Balon ho vůbec neposlouchal, i proto dostal co proto od Jiráčka. Dojem vylepšil gólovou asistencí.
4
Václav Kadlec Václav KadlecFoto spo
Václav Kadlec
Ani on nebyl příliš vidět, zkoušel si nabíhat do volného prostoru, ale s balonem se potkal jen minimálně. A nezlepšilo se to ani po půli. 
4
 

NEHODNOCENI
Ondřej Vaněk, David Lafata, Josef Hušbauer – neodehráli potřebný počet minut

 
Pozn: nejnižší známka – 1, nejvyšší – 10

Bořek Dočkal přijímá gratulace po své přesné trefě do bulharské sítě
Bořek Dočkal přijímá gratulace po své přesné trefě do bulharské sítě

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud