8. června 2011 • 15:04

Suchý se ožení, svou Alenu rozplakal štěstím

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

S reprezentační jednadvacítkou se chystá na evropský šampionát do Dánska, kde se s národním týmem bude bít o účast na olympiádě v Londýně. Po turnaji čeká Marka Suchého ještě jeden životní krok. 29. června si vezme svou dlouholetou přítelkyni Alenu. "O ruku jsem jí požádal na Rudém náměstí," přiznal pro server iDnes.cz stoper Spartaku Moskva.



Se svou nastávající chodí šest let, svatby teprve ve 23 letech se nebojí. "Už je to dost dlouho na to, abych poznal, jestli je ta pravá. Svatba je pro mě krásný a důležitý krok v životě," uvedl odchovanec Slavie.



Velkou životní událost bere spolu s Eurem jednadvacítek jako dělítko v životě. "Bude to razítko, že už jsem dospělý. Kluci sice občas prohodí nějakou narážku, ale mně to nevadí. Jsme parta, fórky nikoho z nás neurážejí," přiznal hráč, který bude v týmu prvním ženáčem.

Požádání o ruku proběhlo hodně dojemně. Počkal jsem si, až za sebou budu mít krásný výhled na chrám Vasila Blaženého, poklekl jsem a řekl to. Alenka plakala štěstím a já byl dojatý," líčil romantickou scénu.

Marek Suchý s přítelkyní Alenou.Foto Barbora Reichová (Sport)

Svatbu chystá hned na 29. června, tedy čtyři dny po skončení finálového zápasu Eura v Dánsku.

Pokud by se s reprezentací probojoval až do závěrečného boje o zlato, měl by postaráno o krásný začátek léta.

Marek Suchý má před sebou pravděpodobně nejdůležitější turnaj kariéry. Sice už nakoukl do reprezentačního áčka, se Spartakem Moskva i Slavií si zahrál Ligu mistrů, dospělý fotbal hraje prakticky od sedmnácti let. Přesto se na šampionát jednadvacítek moc těší.

"Tohle je přece jen jiné. Turnaj bude mít jiný náboj než dospělý fotbal. Sejdou se mladé a talentované týmy, které požene touha po olympiádě v Londýně," ví jeden z nejzkušenějších borců v týmu.

Cíl pro nadcházející turnaj je jasný. Vydržet co nejdéle, uspět a říct si o další pozvánky do prvního týmu. Popřípadě se probojovat na olympiádu a "prodloužit si dětství" v reprezentační jednadvacítce ještě o jeden rok...

Nastoupí Marek Suchý i proti Skotům?
Nastoupí Marek Suchý i proti Skotům?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud