22. června 2018 • 19:52

Brazilská legenda v Praze: Jak prožíval Cafú zápas s Kostarikou?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

S Brazílií slavil coby kapitán dvakrát světový titul a je aktuálním rekordmanem v počtu startů za národní tým. Bývalý fotbalový obránce Cafú navštívil během světového šampionátu Prahu a společně s novináři sledoval v jedné z pražských restaurací zápas Brazílie s Kostarikou.



Tým kolem Neymara napínal své fanoušky a obě branky si nechal až na samý závěr zápasu. "Brazílie si zasloužila vyhrát, ale nečekal jsem, že vyhraje díky gólům, které padnou až v 91. a 97. minutě. Neymar hodil veškerou tíhu za sebe tím, že se konečně trefil. Teď už ho snad uvidíme takového, jakého ho známe," promluvil Cafú o zápase i hlavní hvězdě "kanárků."

Právě po faulu na útočníka PSG byla nařízena penalta ve prospěch Brazílie, sudí ji ale po konzultaci s videoasistentem odvolal. "Myslím si, že to bylo správné rozhodnutí. Co se týče názoru na video, jsem zatím dost nerozhodný. Je to samozřejmě dobré, ale je třeba si nastavit nějaká pravidla," prohlásil legendární bek.

Jak hodnotil výkon Brazílie v úvodních dvou zápasech? Vidí "kanárky" jako favority na celkové vítězství? Podívejte se na VIDEO.

Cafú o Neymarovi: Teď začne hrát tak, jak ho všichni známe
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud