5. března 2014 • 04:31

Poprvé pod Vrbou! Jak bude vypadat česká jedenáctka na Nory?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE 18.30 | Pavel Vrba dnes proti Norsku prožije premiéru na reprezentační lavičce. S Viktorií Plzeň slavil úspěchy, navíc bavil její i neutrální fanoušky. Získával tituly, zažíval úspěšné pohárové jízdy a hlavně jeho tým střílel branky. V lize zůstal těsně pod hranicí dvou gólů na zápas (1,93). Teď od něj fanoušci čekají, že stejný fotbal bude předvádět národní tým.



Svému stylu chce zůstat věrný i na mezinárodní scéně. „Chci se prezentovat fotbalem, kterým jsem známý. Tedy ofenzivním,“ zopakoval na předzápasové tiskové konferenci.

„Bohužel s jedním útočníkem, ale jinak s osmi ofenzivními hráči v sestavě,“ prohlásil s nadsázkou. Jak se zatím podle deníku Sport rýsuje Vrbova první sestava?

(Pro zvětšení klikněte) Pravděpodobné sestavy týmů Česka a Norska před středečním zápasem podle deníku SportFoto Sport

Na krajích obrany mohou nastoupit František Rajtoral a David Limberský. „Každému trenérovi pomůže, když má v nominaci hráče, se kterými prožil čtyři pět let v klubu. Ale ono to není jen o hráčích z Plzně. Všichni tu mají schopnosti. Nepotřebují se něco učit tři měsíce, pochopí to rychle. Každý sraz bude výhodou, ale já netrénuju žáky nebo dorostence, kde něco někoho učíte,“ říká Vrba.

Do středu obrany může využít dvojici Marek Suchý-Ondřej Mazuch, jenž dohrávala poslední přípravný duel s Kanadou. K dispozici je i Michal Kadlec.

V záloze by se měli objevit Vladimír Darida, vedle něj Tomáš Hübschman a nad nimi Tomáš Rosický. Na pravém kraji se počítá s Bořkem Dočkalem, vlevo nahradí zraněného Ladislava Krejčího pravděpodobně Adam Hloušek. V útoku by měl nastoupit Matěj Vydra. Dostatečný prostor v průběhu druhé půle dostane i většina hráčů z lavičky.

Vrbův první zápas je tady. Bude se Eden bavit?

POZOR: Na přátelský zápas Česko-Norsko v Edenu jsou k dispozici poslední vstupenky, které se uvolnily po propadnutí rezervací >>

Brücknerovy poznámky potřebuju, prozradil Vrba před Norskem
Video se připravuje ...
Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický (uprostřed) na prvním tréninku pod koučem Vrbou
Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický (uprostřed) na prvním tréninku pod koučem Vrbou

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud