4. ledna 2024 • 18:15

(Ne)vysněný Hašek a Nedvěd, co naštval všechny. Asistenti, do akce!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hotovo, odhlasováno: novým koučem české reprezentace se po Jaroslavu Šilhavém stává Ivan Hašek. Fouskův vysněný kouč? Kdepak. „Vysněný favorit byl Jindřich Trpišovský, dnes mi Haška bylo až líto, když musel Fouska na tiskovce poslouchat, jak šel předseda až na tu nejzazší mez, aby přivedl Trpišovského. Hašek seděl a poslouchal, že není jednička,“ říká ve speciálním dílu podcastu Liga naruby redaktor deníku Sport a webu iSport.cz Ondřej Škvor.



Co od nového kouče národního týmu čekat? „Důraz na výsledek, kterému Hašek podřídí atraktivitu,“ míní Škvor. S tím ale příliš nesouhlasí jeho kolega Radek Špryňar: „Pozor – asistenti Köstl a Veselý jsou zárukou toho, že nároďák bude hrát náročnější fotbal než dosud. Hašek na oba dá, jsou to nejlepší asistenti, co byli na trhu,“ říká Špryňar. „Navíc: on prostě umí udělat kabinu. A to je v současném nároďáku, kde jsou různé skupinky, a kdy by třeba Schick a Souček potřebovali zajít na pivo, dost důležité,“ dodává.

Anketa

Je Ivan Hašek nejlepší variantou na post reprezentačního trenéra?

ANO
NE

Škvor a Špryňar se ve speciální Lize naruby věnují i odmítnutí Pavla Nedvěda. „Když to odpískal, tak naštval všechny, hlavně Tvrdíka, Šádka a svého agenta Müllera. Je to váhavý a nečitelný střelec. Můžeš to odmítnout, ale ne poté, co projdeš všemi jednáními,“ míní Škvor. „Bylo to pro něj udělané na klíč, Nedvěd překvapil všechny,“ souhlasí Špryňar.

  • Proč stál Šádek tolik právě o Nedvěda?
  • Slabiny a silné stránky Ivana Haška
  • Hledání nalezeného: politické pozadí volby
  • Fousek: předseda, který si neumí bouchnout
  • Köstl a Veselý budou mít silné role. Co manažer?
  • Proč Fousek odmítl jít zahraniční cestou?
  • Rozhádaný nároďák: kdo potřebuje jít na pivo?

Podívejte se na VIDEO.

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud