4. ledna 2016 • 09:15

Obr Takács posílí Boleslav. Nechtěl za nás hrát, zní z Teplic

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladá Boleslav přivítá ve svém kádru další novou tvář. Do středočeského klubu míří obránce a český mládežnický reprezentant Laco Takács, hráč Teplic, který podzimní část strávil na hostování v druholigovém Sokolově. V Boleslavi podepíše dlouhodobější smlouvu.



Defenziva Mladé Boleslavi byla na podzim poměrně zranitelná, a tak vedení klubu pracuje na jejím vyztužení. Do Boleslavi nyní přichází vytáhlý devatenáctiletý obránce Laco Takács z Teplic.

Takács pronikl do prvního mužstva v Teplicích už coby sedmnáctiletý, v ročníku 2014/2015 zasáhl do 21 ligových zápasů a dostal se pak dokonce i do nominace českého týmu na domácí mistrovství Evropy do 21 let. Po něm však neměl v Teplicích místo, a tak odešel na hostování do druholigového Sokolova, kde strávil podzimní část sezony. A rozhodl se, že v Teplicích už dál zůstat nechce.

"Před vánočními svátky za námi přišel hráč se svým agentem, že již nechce v Teplicích pokračovat, což nás překvapilo, neboť si myslíme, že jsme klub, který si zakládá na začleňování odchovanců do kádru A mužstva," uvedl na klubovém webu sportovní ředitel Jan Skýpala

"Rozhodnutí Laca Takácse nás mrzí, ale fungujeme jako klub, který nebude držet hráče, kteří nechtějí oblékat dres FK Teplice," dodal Skýpala.

Takácse tedy k sobě přivádí Mladá Boleslav, talentovaný obránce zde dostane dlouhodobější smlouvu. Středočeši v pondělí začínají zimní přípravu, dalšími novými tvářemi v jejich kádru jsou obránce Lukáš Pauschek a ofenzivní záložník Tomáš Přikryl. Oba přišli ze Sparty. Na Letnou naopak zamířil záložník Ondřej Zahustel a do Slavie obránce Jan Bořil.

Příběhy Lvíčat: Takács poprvé nastoupil a hned skóroval
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud