1. srpna 2020 • 23:25

Aubameyang upustil pohár! Nemá zkušenosti, smál se kouč hrdinovi

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vystřílel Arsenalu rekordní čtrnáctý triumf v tradičním FA Cupu a nasměroval „kanonýry“ do pohárové Evropy. Pierru-Emerickovi Aubameyangovi se ale po finálovém triumfu nad Chelsea 2:1 podařil ještě jeden kousek - slavný pohár upustil na zem!



Všichni jeho spoluhráči byli poskládaní u slavnostního banneru pro vítěze FA Cupu, autor dvou branek Aubameyang bere pohár z podstavce a nese si ho k natěšeným parťákům, aby ho mohli pozvednout nad hlavy… A najednou: bum! Unikátní trofej se nešikovně vysmekne z rukou a spadne na zem.

Spoluhráči se chytají za hlavu poté, co Pierre-Emerick Aubemeyang upustil FA Cup
Spoluhráči se chytají za hlavu poté, co Pierre-Emerick Aubemeyang upustil FA Cup

Hrdina zápasu se chytá za hlavu, půlka mančaftu nechápavě zírá, druhá propuká v hurónský smích… „Potřebuje víc zkušeností s trofejemi. Musíme ho na to nechat zvyknout,“ smál se kouč Mikel Arteta, který získal s Gunners dva FA Cupy už jako hráč.

Fanoušky pak pobavil i britský princ William, který by za normálních okolností předával pohár přímo ve Wembley. Jenže kvůli koronavirové pandemii sledoval finále jen na dálku, nicméně na Twitteru pak zveřejnil video, kde je při Aubameyangově kolizi slyšet jeho výkřik: „A proto tam potřebujete prezidenta!“ William je totiž současně prezidentem anglické fotbalové asociace...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud