11. února 2011 • 11:52

Zrádče! Do Torrese se pustil i bývalý spoluhráč

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Liverpoolu Daniel Agger je pořádně ostrý nejen na hřišti. Před britskými novináři se pustil do bývalého spoluhráče Fernanda Torrese i odvolaného kouče Roye Hodgsona. "Nedovedu si představit, že bych nastoupil v dresu rivala Liverpoolu," vzkázal nejdražšímu hráči na Ostrovech.



Dánský reprezentant hodně ostře řekl, co si o odchodu Torrese do Chelsea myslí. "Je nepřijatelné, aby někdo z Liverpoolu šel k hlavnímu rivalovi. Je to o respektu ke klubu.Já jsem hrdý na to, že můžu hrát v Liverpoolu a nikdy bych do jiného týmu v Anglii nešel."

Jeho odchodu ale příliš nelituje. "Liverpool za něj dostal dost peněz, přejeme mu jen to nejlepší. Pokud za nás Fernando nechtěl hrát, nebyl důvod ho tady držet," dodává.



Bývalí spoluhráči se na hřišti potkali minulý víkend, kdy Liverpool porazil Chelsea 1:0. A Agger Torrese vůbec nešetřil. Při jednom ze soubojů ho trefil do obličeje, jak je jasně vidět na fotce. "Fotbal je kontaktní sport," suše okomentoval situaci z prestižního utkání.

Daniel Agger v souboji s Fernandem TorresemFoto EPA


Agger hledal i příčiny, proč Torres ztratil formu, kterou měl v Liverpoolu v minulých sezonách. "Nedařilo se nám jako týmu, hráli jsme strašně. Proto to nešlo ani jemu. Stálo to za h**no," vyjádřil se doslova.

Nepřímo naráží na Roye Hodgsona, jenž Liverpool vedl na začátku sezony. "Teď jsou tréninky opravdu dobré, a od toho se vše odvíjí. Když se daří na tréninku, je to velká výhoda při zápasech."

Poté, co na lavičku Liverpoolu usedl Kenny Dalglish, se tým zvedl. V lize vyhrál už čtyři zápasy v řadě, posunul se na šesté místo v tabulce.

Což rozhodně není dobrá zpráva pro Spartu, která se s Liverpoolem střetne už příští týden ve čtvrtek...

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud