31. března 2011 • 13:49

Jens Lehmann horor show: Král kiksů je zpět!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Horor a noční můra. Tak hodnotí britské listy comeback německého brankáře Jense Lehmanna do branky Arsenalu. Jednačtyřicetiletý veterán naskočil do zápasu rezervních týmů proti Wiganu a ukázal, že neztratil nic ze svého umění vytvořit kiks, nad kterým zůstává rozum stát.



Tři roky poté, co německá legenda odchytala za Kanonýry poslední zápas, se Jens Lehmann postavil znovu do branky. A zavzpomínal zrovna na tu část své kariéry, na kterou by snad radši zapomněl.

Když jen pohledem doprovázel míč z kopačky Calluma McManamana, který ho lehce přeplachtil a skončil těsně vedle tyče, jen se poškrabal na hlavě.

Pak ale přišla jeho hvězdná chvíle - malá domů mu podklouzla pod nohou a jen tak tak neskončila v jeho síti.

Ale to ještě nemělo být všechno. V 53. minutě ho sice krásnou kličkou zesměšnil McManaman a poslal Wigan do vedení 1:0, ale to se dalo německému veteránovi těžko vyčítat.

Další Lehmannův kiks přišel opět po malé domů. Tentokrát si sice míč zpracoval, ale jen pro dobíhajícího protihráče. Soupeř ale ani tuhle hrubku nepotrestal.

Podívejte se na Lehmannovy "parády" v zápase s rezervou Wiganu:

Jens Lehmann předvedl v duelu rezervy Arsenalu několik svých pověstných minel
Video se připravuje ...

Kalich hořkosti si jednačtyřicetiletý gólman vypil do dna čtyři minuty před koncem, kdy si ho vychutnal střídající Joe Holt. Snížení Arsenalu z penalty už přišlo pozdě, a tak Lehmannova obnovená premiéra skončila prohrou 1:2.

I přes hororové vystoupení byl ale Jens Lehmann spokojený. "Je skvělé být zase zpátky - telefon od Arsena (Wengera) mě hodně překvapil," přiznal gólman.

Jiného názoru jsou ovšem angličtí novináři. "Pokud chtěl Arsenal vyřešit své problémy s brankáři, tak s veteránem Lehmannem sáhl vedle," shrnul comeback The Daily Mail.

Lehmann přepadl také přes reklamní panel. Tentokrát se vymočit nešel, ale spadl na německého fotografa.
Lehmann přepadl také přes reklamní panel. Tentokrát se vymočit nešel, ale spadl na německého fotografa.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud