8. května 2011 • 17:47

VIDEO: United překonali Čecha po 35 vteřinách!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byl teda začátek! Petr Čech si ještě nesáhl na balon, sotva jej viděl z dálky a už se na něj valil smrtelný útok Manchesteru United. Útočník Javier Hernandez skóroval po 35 vteřinách! A když pak přidal druhý gól stoper Vidič, titul se Chelsea začal vzdalovat.



Přímý souboj o mistrovský titul začal pro fotbalisty Chelsea naprosto otřesně. Na Old Trafford se nestačili rozkoukat a už prohrávali 0:1.

Javier Hernandez překonal Petra Čech už po 35 sekundách hry.Foto ČTK/AP
Přitom kdy jindy se mohli přiblížit Manchesteru United, než právě dnes? Zisk tří bodů by londýnský klub okamžitě katapultoval do čela anglické Premier League.

"Víme, o co hrajeme. Pokusíme se zvítězit. A já věřím, že to dokážeme," říkal před utkáním italský manažer Carlo Ancelotti.

Jenže stačilo pouhých 35 sekund a jeho taktika se zbortila jako domeček z karet! Manchester United si vyměnil pár přihrávek, přes Parka se dostal balon k Hernandezovi - a ten skóroval. Petr Čech neměl nárok.

VIDEO: Podívejte se na Chicharitův rychlý gól

Chicharitu Hernandez dává gól Chelsea
Video se připravuje ...


Javier Hernandez překonal Petra Čech už po 35 sekundách hry.Foto EPA
Krátce předtím se marně natahoval po míči Luíz, který svým špatným postavením spolu s Johnem Terrym nedokázali nabíhajícího "Chicharita" pokrýt.

Fotbalisté Chelsea byli po gólu jako opaření. Smutně se dívali po sobě a vlastně ani nevěděli, komu inkasovanou branku vyčítat. S takovým začátkem nepočítali. Gól je dočista vykolejil.

A přestože Čech v osmé minutě vytáhl skvělý zákrok proti Rooneyho pumelici, na Vidičovu hlavičku z bezprostřední blízkosti byl zase krátký.

Sen o mistrovském titulu se tak londýnské Chelsea rozplynul po 24 minutách hry... To už prohrávala 0:2 a na Old Traffordu se vítězně zpívalo.

Ačkoliv ve druhé půli ještě Lampard dokázal reflexivně snížit, na vyrovnání se "blues" už nezmohli. United, kteří na domácí půdě letos ani jednou neprohráli, tak neohroženě kráčejí za titulem. K tomu jim stačí ve zbývajících dvou kolech (Blackburn-venku, Blackpool-doma) získat jediný bod.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud